Nézegetem az EPS előrejelzéseket...
Az INA papirjainak lehet 50%-a is a MOL-é lesz az éven, tehát az ezévi INA profit fele is a MOL-é, ezt vajon bekalkulálják ezekbe a számokba, mert én nem látom, vagy nem értem...?
pl. 2009-ben MOL EPS-e ~2400ft az INA-é ~160kuna=5400ft... ez ha növeli, miért nem jelenik meg már a 2008-as MOL zárószámokban is...?
--Hogy is van ez?--
Arra gondoltam, hogy a chart-okon az látszik, hogy a pénzügyi szektort veszik a világon, már több hónapos időtávban is ez látszik, történetesen az olajszektor meg csak korrekciózott most. Ez persze megváltozhat, de a jelenlegi állás szerint hosszútávra így értékel az esetlegesen több infóval rendelkező piac. Vagy a pénz, ami mögött több ész lehet, és ezért nagyobb.
Ott van a magyar piacon az FHB is, bár kockázatosabb, mert nem túl likvid. Ha mégsem úgy alakul, nagyobbat lehet bukni rajt.
Érdekes, hogy neked az Oti jutott az eszedbe, pedig én ezt nem írtam. Talán elolvashatnád mégegyszer. Talán azt is kiolvasnád belőle, nekem mi a véleményem, miben különbözik Buffetétől. Sajnos még pár sort sem tudsz értelmezni, viszont másokat leh.-zel. Magadról állítasz ki bizonyítványt, én nem jellemezlek (tovább).
Buffet úr Otit vett? Ha majd azt vett, s olajpapírt adott el ezért, akkor hivatkozz rá, addig a sját elméeleteddel gyere, ne más nevével bugyoláld be a butaságod.
Buffet úr egy szerinte túladott bankba vette be magát. Ne most annak a papírnak a túladottsága, meg az otinak (vélt) túladottsága között párhuzamot vonhatsz, de az a te véleményed. Nem Buffet úré!
De tudod mit! Állj be 100%- al oti alá azt majd adj hálát Buffet úrnak!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.