Így van és még ott van a -remélhetőleg- horvátoktól jövő pénz, ami lehetőséget ad komolyabb, vagy plusz osztalékra, majdnem 100 Ft/rv bónusz.
Törölt felhasználó2025. 06. 03. 14:44
A következő hetekben, hónapokban remek beszállási, vételi pontok lesznek. A cég éves eredményvárakozása nem kisebb mint a tavalyi, az I. negyedév jobban is sikerült mint ahogy várták, szép hozamot ad most. Alappal feltehetően jövő évben is hozza ezt az osztalékhozamot. Nekem ha nem omlik össze a cég vagy maga ez a piaci közeg, megfelel, nem az árfolyamon akarok rövid távon keresgetni. Ráérek nélkülözni ezt a pénzt. Diverzifikáltam megfelelően. Évi 9-10% (bekerülési értéktől függően) tök jó.
"Az hogy hülye gyereknek születtem szerintem nem szègyen": most meg kellene hazudtolnom? "az hogy tudtam meg a szarbol is varat epiteni... na aze az ma valami..": ilyet a gyerek is csinál,ha nem figyelnek rá..... "beveszlek a cegbe neked legalabb eszed van": az nem eladó! :-)))
Nincs benne ero. Utolso kethetben semmi.. le fog ez esni sajnos es kanosszat fog jarni. De legalabb 10% kal lejebb 10%kal tobb papirt lehet venni😀 Aztan varni a rendes arazast akovi ket evben
Az hogy hülye gyereknek születtem szerintem nem szègyen.. az hogy tudtam meg a szarbol is varat epiteni... na aze az ma valami..... beveszlek a cegbe neked legalabb eszed van .. :))
Úgy látszik aki 3.120.- felett eladta mert ki akart szállni jól eltalálta Vajon holnap esik az oszti mértékével? Jó lenne ha nem , ellenkező esetben 2.825.- kb
Ebben az országban mindenki "önerőből" gazdagodik: https://hvg.hu/kkv/20250225_tiborcz-istvan-a-dinasztia-dokumentumfilm-elios-ugy Én örököltem is,de amit elértem, azt az eszemnek köszönhetem. :-) Nem vagyunk egyformák ( SZERENCSÉRE! )...
Oké, átléptem a veled való társalgást, abba a szellemi magaslatba, ahová te felemelkedtél, én sosem fogok. Túl mély problémáid vannak ahhoz, hogy legalább egy kicsit is közelíts a normalitáshoz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.