Igen, jol latod, de ugy emlekszem, nemcsak mi itt, de a vilag top of the top elemzohazai sem szamitottak akkora eszement kaoszra es ostoba tariff-lepesek sorozatara, amit sarga-papa csinalt. MOL invesztorai sem voltak immunisak; de nem is ijedtek meg olyan nagyon. Nincs miert masokat fikazni. Amugy pedig, a chart ugyanott van MOL-ban, mint apr. elejen volt. Ugy nez ki, megvan a recovery. Es igen jo eseley van a kitoresre ...
Egy hónappal ezelőtt. És az elmúlt 3 évben minden egyes alkalommal meg lett ünnepelve a kitörés, meg az én megmondtam, aztán ha lefordul eltűnik. Ez mint mondtam, alig egy hónapja volt. https://ibb.co/Z6Lyv06M
2022 óta legalább 3-szor indult neki 3. hullám, ami behalt és még mostani általad rajzolt sem haladta még meg az 1 hullámot ezért még nem beszélhetünk kitörésről.
Helló Főni! Az árfolyam visszamászásával Te is előbújtál.
Pedig a zuhanás után a Tőled megszokott módon gyorsan eltűntél /Vagy nyaralás megint?/. Persze
sokadszor csináltál hülyét magadból akár a Brent akár a MOL árfolyamát
illetően /OTP-t hagyjuk is/. Brent 70 dolcsi alatt? Az alá nem engedik! Most 65 körül van... Viszlát 2900 alatti álmok! Lett is gyorsan 2650 alatt is... Visszajőve pedig már kezded a gúnyolódást, pedig a jelenlegi árfolyam a visszapattanás alacsonyabb, mint amit vízionáltál pár hete. Valami nem változik maradj ilyen, mert sokan nagyon jól szórakoznak rajtad és tényleg igazad lesz mert egyszer át fogja törni ezt a 3000-3200-as sávot. Akkor meg akkora arcod lesz itt, hogy otthon nem fogsz elférni a dupla franciágyon, de egyszer igazad lesz. Tennék be egy chartot az utóbbi 5 évből, amiben látszik, hogy az utóbbi 3 évben milyen oldalazás ment itt és milyen jól lehetett keresni, aki 2300-2600 körül vásárolt és 3100 körül eladott. Felesleges megnézned mert tudom, hogy a tények, számok és a grafikonok nem zavarnak. Buy and hold! MOL-ban? Hát..., az utóbbi években nem. https://invst.ly/1a695p
Néhány napja még a 2900 tűnt combos ellenállásnak, meg az 50 napos mozgó. Azóta már a 2950-et is sikerült legyűrni. Szerintem jövő héten, vagy legkésőbb májusban már 3050 felett zajlik majd a kereskedés.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.