Mi lenne? A MOL-t nem érinti a Trump vám. Az EU is mentességet adott. Ezek dezinformációs próbálkozások! Az USA és EU közötti vámokat majd az EU leharcolja. Mo. is az EU része.
ugye ez a Trump terv este 10-kor jön ki, és a molt közvetlenül nem érinti, "csak" M.ország amerikai exportcégeit.... De ez így jó nagy trumpság, valahogy senki sem tudja, hogy álljon ehhez. Kína, és India árnyékában hajózunk....
semmi féknyuz a köbön-ja uj világren -minden vagyon átszáll a rocsildokra és mindenki boldog lesz hogy nem lesz semmije.? na örűl ennek tisztelt csaba és sokan mások
egyetértek-otp-tcom ment miért ne mehetne ez is.tcomot tulhuzták miért is otp meg horror ára van-miért is.tessék neresek lopott pénzből molt is venni huzni -legalább ennyi hasznuk legyen.undoritoak
OTP ES MTEL blue chipek is menteke gy ev alatt egy komolyat. Azert ilyen forint inflacio utan ez a 2500-3000ezres sav sztem kezd egy kicsit olcso lenni… 20-30% felertekelodes miert ne lehetne benne?
aki pár millioval meg az vehetett appot el tudja adni de 100 misivel jo a mol-mert likvid.appenin meg csak ilyenkor likvid-néha-nem lehet eladni-de molt otpt igen
Ne igy nezd. Tavaly mas volt a hozamkornyezet, PMAP penzek keresik iden a helyuket. 5% vs 9% sztem eleg attraktiv. Tippre van benne egy nagyobb lift, ahogy 2023 ban, amikor a rendkivuli osztalek bizalmat kuldott a reszvenyeseknek, szerintem hasonlo a helyko.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.