Érdekes! Amikor engem kitiltott "Nakajima"nem ezen a véleményen voltál!!! Törölte a hozzászólásomat is nehogy más láthassa! Az indoklását is meg kell nézni és mindjárt kiderül, hogy veszélyes a "sudoku"! Elhiszem , hogy frusztrál benneteket a másik topik és az árfolyam is, de lesz ez még jobb is! Kitartás!
Teljesen mindegy. Elv a lényeg, provokáltak úgy, hogy hetekig nem is írtam a topikba. Kifejezetten névvel említve engem múlt sérelmeit írta egyik fórumozó. Erre reagáltam, nem személyeskedve. Ezek után engem szankcionálni és a provokálót nem egyértelműen pofára menő , durva sértés. Kvazir egy nap alatt felülírta saját elvét a topik moderálásával kapcsolatban. Ok: a múlttal ne foglalkozzak. Úgy látszik csak nekem nem lehet Mol topikban. Mol topik többi nem független topik, ez egyértelmű.
Fórum pályafutásom évei alatt először kitiltottak a Mol topikból. Kvazír szerint ne foglalkozzak a múlttal, ezért kitíltott, felfüggesztett a topikból. Csak világos legyen: egy fórumozó név szerint megemlített és pocskondiázott a múlttal kapcsolatban. Válaszom nem tartalmazott sértő kijelentéseket, normálisan hangnemben írtam meg véleményemet. Továbbiakban a "Mol topik" soha többé nem mondhatja, hogy nem elfogult és nem "pofára" szankcionál, főleg egy ilyen nevetséges indok alapján . Ennél soha ne legyen nagyobb örömöd Kvazír! Provokáló persze nem lett szankcionálva aki szintén a múlttal foglalkozott!
Szia. Én mindig figyelemmel kísérem. Gyakran a piacokra is átragadnak. Megerősíthetik és csalódást okozhatnak az elvárásokban. Leginkább a devizapiacokon okoz mozgásokat.Sok nyerőt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.