Szóval nem írtuk le az egyértelműt, ez az összes érved? Éves összehasonlítással szemben kiragadott árral számolni, osztalék mentes árrral szemben osztalékkal kalkulálni nem szégyen? Nem, mert azt te csinálod.
Tudod miért van igazam? Mert te és Egyik egyetlen egy alkalommal sem írtátok azt, hogy az első mondatom/ meglátásom bármilyen sértő vagy élcelő megnyilvánulást tartalmazott volna. Amit utána műveltetek a mai napig az szégyen.
az első mondatod a kulcs! mivel a legtöbb fórum anonim, ezért még jobban kell vigyázni, hogy kinek adsz a szavára. ha a tesco parkolóban odajön hozzád egy vadidegen, hogy tud egy tuti üzletet, ha adsz neki 10 milliót, akkor az ő ötletét is kétkedve fogod fogadni valószínűleg ,)
Ez nem igaz. Nyilván olvasod a másik topikot, moderálva offtopik vagy sértegetések vannak. Érdekes az állandó szereplők nem nyilvánulnak meg sértő szándékkal, OTP téma kerülendő, erre a topik társak is felhívják a figyelmet. De tudod mit , inkább legyen rend mint ez a szarakodás állandóan. Mire mész ebben a topikban a folyamatos veszekedéseitekkel? Napok óta nem érdemi Mol véleményt formálsz hanem kötözködsz egy ügyben amibe bekapcsolódtál , de eszed ágában sincs pártatlanul szemlélni. Egyiknek mindent elnézel, nálam meg belekötsz a szálkába is. Semmi értelme, letagadod, hogy cáfolta a darabszámot, értelmezni tetszik tudni? Ha felvetésemre azt írja, hogy kényem kedvem szerint alkalmazom a darabszámot amikor a Molnak jó? Felfogtad mit írt? Azt sem értette mit írtam, miért írtam. Nem kényem szerint alkalmazom a darabszámot ember hanem mindig így kell tenni. Ez a tipikus gőg és ego, csak azért is mentalitás. Na ez nincs a másik topikba . Nem érdekel tetszik ez neked vagy sem, de ott rend van. Mindig a provokáló robbantja stílusával a vitát ahogy Egyik tette,majd követted.
Azért ebben a fórumban van a "Balin" szurkoló B-közép, aki az érzelmeit és a pillanatnyi árfolyamokat írja le - és van az összes többi hozzá képest "vétlen", higgadt fórumozó.
Te most egy Coluthard féle moderációról beszélsz. Egy ilyen moderátornak a rendhez semmi köze. Ahhoz inkább, hogy kiszolgálja egy pár fős érdektársaság igényeit.
A modell minden értéke az egyéni várakozásokra szabható. TBSZ-re jó, Értékpapírszámlára igen, 300-al kell kalkulálni. Az eladásoknak és vételeknek is vannak egyedi költségei...
Nagyon rossz emberismerő vagy, hogy csak ezt a részedet említsem! Sosem dolgoztam, még a közelében sem a brókereknek és hasonló területen! Rossz irányban haladsz régóta!! Amúgy egyszerű a megoldás a chartjaimra, ne kattints a linkre! Egy kérdésem lenne csak, személyeskedés kiárva..! Te esetleg pecsenyesütő vagy?
Anonim fórumon a felelősség kérdése erősen megkérdőjelezhető. Szinte csak akkor kerülhet ügy belőle, ha valaki pl.életveszélyesen fenyeget topiktársat. Szolgáltató ebben az esetben vagy önként vagy rendőrségi megkeresésre ki kell adja a regisztrált adatokat. Még IP cím alapján is rákereshető. Anonimitás eredményét látjuk a fórumon, egyszerűen véleményt sem lehet lassan közölni, szóháború zajlik....nekem is van benne felelősségem, mert néha nehéz elviselni a provokációkat. Számomra az a bűnös aki elkezdi és tudatosan sérteget, hogy én vagy más válaszol rá lehet minősíteni, de az vesse rám a követ aki már nem került ilyen helyzetbe. Annak is van felelőssége aki bekapcsolódik egy vitába és nem korrektül formál véleményt, nem is érdekli az ok-okozati összefüggés hanem csak voksol valaki mellett a másikkal szemben. Ez csak gerjeszti és rombolja a topik közeget. Mára már reménytelennek látom eme topik helyzetét. Ami a podcasteket illeti igen jelzik ,hogy nem befektetési tanácsot adnak. Számtalan esetet ismerek mely perrel végződött, nem véletlenül teszik hozzá. Viszont nem elhanyagolható tény az is, hogy a podcastekben bemutatkoznak a szereplők, esetleg titulust és munkahelyet is megneveznek. Azért ez így teljesen más. Ugyan a felelősséget kizárják, de mely vállalatot képviseli azért áttételesen felelősséget vállal pl. a szerződött ügyfelek számában is megjelenhet tudása. Az én véleményem az, hogy megszüntetném az anonimitást a topikokban, és csak aktív moderációval lehetne topikot üzemeltetni stb. Lenne rend.
A magam részéről szintén tartom a papírt. Az osztalék jól jön majd, veszek rajta valamit - az már nem MOL lesz. A felelősség-kérdéshez kéretlenül is hozzászólva: bárki bármit ír itt a fórumon vagy bárhol, de akár a privát brókered is amit javasol, teljesen mindegy mi az. Szerintem a felelősség azé, aki a "Tranzakció végrehajtása" gombot megnyomja. És most mindegy, valójában mi is van a gomra írva :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.