Az én összehasonlításom otp osztalék nélkül volt. Te most a molt osztalékkal együtt számolod, csak hogy ki tudj hozni hasonló eredményt. Korrektséged újabb példája.
Az én összehasonlításom otp osztalék nélkül volt. Te most a molt osztalékkal együtt számolod, csak hogy ki tudj hozni hasonló eredményt. Korrektséged újabb példája.
Képtelen vagy megérteni az akkori mondanivalóm lényegét. Engedjétek el, felesleges ezen lovagolni. Bár most elismerted, hogy azon a napon a Mol nyert. DE AKKOR SEM ÉS MOST SEM KÍVÁNOK VERSENYT KREÁLNI OTP/MOL PÁROSBÓL. VILÁGOS? BŐVEN LEHET TALÁLNI AZ ÉV KERESKEDÉSI NAPJAIN MIND KÉT RÉSZVÉNYRE POZITÍV ADATOKAT. Ami a napokban írt ugyan csak összehasonlításod OTP/MOL párost illeti: íme egy példa csak azért, hogy befejezzétek: 2022 novemberében Mol 2300 körül, 2023 július 3110 + osztalék kb.45% hozam nem egy év alatt!!!
MOL daytrade Szep az ambiziozus 3400, de egyelore maradjon a wave(v)=wave(i) szokasos egyenlosegbol adodo target kalkulacio. Ami ugy szol, hogy kiindulunk a wave(i)=2740-2350=390 pont meretbol, es ha wave(iv) alja 2940 volt, akkor a target vagy 2940+390=3330, vagy ha (v)=fibo62*(i) szamolassal 2940+240=2280, szoval realisan most a target a 3200-3300 sav, es igy a tegnapi chart varakozas tovabbra is ervenyes. A fenti kalkulacio rajzban: . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230713v02xobw6k.jpeg . Nem vitas, most hatalmas a bullos erzelmi optimizmus, es egesz jo valoban a MOl charton a lendulet, tehat lehetseges az is hogy wave(v) a MOL-ban extended lesz, es 3400 sot fole ... de azert ez ritka eset. Azert 15-60min daytrade charton lehet kovetni az elorehaladast, most nyilvan wave(iii of v) hullamban emelkedik. es legalabb meg egy (talan ketto) iv-v hullampar hatra van felfele.
sajnos ezt nekem sem válaszolta meg .. biztos már az olyan komoly érvei is elfogytak mint a napi szó jelentésére a nyelvészszarakodáa vagy mi.. komoly embertől komoly érvek
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.