" Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Ami pedig a fontos dátumokat illeti, az osztalékfizetés kezdőnapja július 28., ami azt jelenti, hogy a tulajdonosi megfeleltetés (E-5 nap) július 21. ENNEK MEGFELELŐEN A 2022. ÉVI OSZTALÉKRA JOGOSÍTÓ MOL RÉSZVÉNYEKET UTOLJÁRA 2023. JÚLIUS 19-ÉN LEHET VÁSÁROLNI. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Wao! Rólad dosa nem gondoltam volna, hogy ilyet ír majd nekem! Hát nagyon köszönöm! A végén még felbuzdulok és írok rendszeresen. Sajnos az ilyen jellegű szakkönyvek és grafikai elemzések a mániám. Berajzolt vonalak nélkül is látom mikor mit gondolok ábrákról mert gondolatban ráteszem meg az aktuál politikát stb. Hát nagyon köszönöm még egyszer!
Komolyan kérdeztem. Balin az aki hónapok óta figyeli a MOL kereskedését és szinte percenként be is írja a prompt árat. Azt is láttam, hogy eséskor eltűnik. Ő tudja itt legjobban, hogy mi várható. Van MOLom és még pénzem is. Kíváncsi vagyok, hogy Ő vesz-e most, vagy mit ajánl nekem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.