2023 július 19- én lehet utóljára osztalékért vásárólni mol részvényt,egyébként jogos a kérdésed,még 15 kereskedési nap van addig,valószínűleg be fog kavarni pl.a szóban forgó charton is.
Most egyértelmű, hogy a jó hangulat és minden jó körülmény ellenére a BUX-index 52 hetes csúcsa tartja vissza összes nagy paprt. De az nem olyan erős. Valószínű mindjárt töri!
A háromszög D hullámát csinálja, lassan vége a korrekciónak mehet az 5. hullám, ami az 1 hullámmal megegyezik nagyjából. https://invst.ly/10i8t9
Törölt felhasználó2023. 06. 28. 14:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pletser Tamás alapos mint mindig és rendkívül pozitív a MOL-lal kapcsolatban mint egy klímaaktivista Berlinből. Lehet eredménybefolyásoló még a felsoroltakon kivül az elkészülő poliol üzem, az átvett országos hulladékoncesszió, az éves magyar kőolaj és gázkitermelés kb. 1-2 %-ra rúgó új mezők. Nem tudom, hogy végül a horvát fél kifizette-e a 225 millió USD kártérítést a MOL-nak, lehet igen. Szóval csupa-csupa szar hír a MOL-lal kapcsolatban, így max. a 10 % feletti éves osztlékhozam miatt vegyél amit ír is (mi másért, kérdezem én, hiszen a cég valódi értékét az eredményei tükrözik nem a chartok meg azok alakzatai..om tudja mik). Ja szóval szeretem Pletser Urat, jó ideje. Az elektromos közlekedési eszközeit is MOL kúton fogja tölteni 10 év múlva mert azt a több milliárd dolláros országos infrastruktúrát nem fogja neki seni pótolni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.