Általánosságban megjegyeztem egy aprócska tényt az osztalékok mértékével kapcsolatban.. Mikor egyesek összehasonlítgatjáka részvények teljesítményét akkor ezt is vegyék figyelembe.. Én nem bántam meg hogy anno az egész OTP-t szinte eladtam és átmentem Dunahousba , telekomba , molba...Értem én hogy 20 százalék..csak mikor hetekig egy helyben toporgunk akkor szart se keresünk...
Mindig az OTP-vel vágsz vissza, ha valami nem tetszik és két hónapja egyfolytában le akarod beszélni! Szerintem folytasd nyugodttan.....! Íme az eredmény! BLUE mérleg.. https://ibb.co/cDqVQFk
ennyi erővel versenyautót is lehetne rárajzolni! :) Második vállnak alacsonyabbnak kell lennie és a nyakvonalat a fej két lába adja! Egyik sem olyan azon...
szerintem nem....jelenleg 73usd felett az azonnali Brent ár, részben spekulatív mozgásokkal.....Irán ma is nyilatkozta, hogy az atom programját nem engedi el......Kína covid második hulláma június végén tetőzhet, de ezt már tudtuk nagyjából.... majd fordulni fog az olaj ára, de 70-90 usd között jó ez az ár....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.