Stayerke neked nem Hamilton volt eddig beallitva profilkepnek? Csak mint Formula-1-et szereto embernek (Coulthard...) feltunt a valtas :) Egyebkent nem tudom milyen megsertodesrol van szo Balinnal, de Balin szamomra a forum motorja, en nagyon birom az irasait es a humorat is.
OTP/MOL Maxos záró!!!!!!!!!!!! Ilyenkor láttam már sokszor karón varjút! :))))) Vagyis másnap réses nyitás és piros gyertya záró...! Erre odafigyelni, ha napközben le akarna fordulni!
Törölt felhasználó2023. 06. 08. 17:12
Shorttime: élc nélkül értsd: most nekem jött be a meglátásom, de biztosan lesz olyan amikor a te short irányod lesz helyes, sok sikert neked is!
persze ok, ha ez eufória.... nekem nem annak tűnik egyelőre...inkább részvény felhalmozásnak....de meglátjuk... záró: 3010 137k db, forg. 2,06 mrd HUF.... 18k db eladói ajánlat még....
ok én figyelek rád is.....TA alapon meg nem tudok egyeztetnék veled....alapokat tanulom....amit viszont a kereskedési könyvben látok , infókat kapok azt megosztom....de minden lehet ahogy írtad korábban is...
én még ellátok 3060-80 ig! Utána meg... hmmm szemüveg kell majd:)
Törölt felhasználó2023. 06. 08. 16:53
itt valami nagy huncutság van a levegőben...kelet felől fúj a szél? ....OTP/Mol párost nagyon veszik......nem tudom, de lehet nem TA alapon kell most értékelnünk.... és ez nem ellenkezést jelent a TA elemzőkkel szemben...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.