A Randomcapitalnál voltam, ott azonnal lehetett vásárolni csak most azt a brókercéget megvette az Erste és azt írták, hogy náluk nem lehet. Nem akarom elhinni, hogy így van, ezért kérdeztelek benneteket.
Viszont ha már ez felmerült, jól gondolom, hogy pl. az Erste broker a még elszámolás alatt álló tételekből vásárolni enged, de devizaváltással történő vásárlást már nem? Tehát pl. eladom a Mol-t, és vennék USA rv-t, akkor meg kell várnom, míg jóváírják a számlán a Mol eladásból származó pénzt, és utána tudok devizaváltással vásárolni.
Akkor neked bankszámlához kapcsolt gagyi értékpapír számlád van. Rendes tőzsdei platformon azonnal megjelenik az eladásból származó összeg, csak kiutalás esetéb van egy T+2 napos szabály.
Akkor neked bankszámlához kapcsolt gagyi értékpapír számlád van. Rendes tőzsdei platformon azonnal megjelenik az eladásból származó összeg, csak kiutalás esetéb van egy T+2 napos szabály.
Már leírtam neked, hogy shortra nincs osztalék!!! Az a részvény amit eladsz, mert ugye ezzel kezdődik a short nem is a tied! Mivel el is adtad már nincs is!!! Kötelességed az van!! Visszaveszed, ha Te nem majd akkor aki kölcsön adta! Drága kölcsönzés is lehet belőle!
Gondolom ez bankfüggö. Én netbankon csinálom és van amikor egy eladás után látom hogy teljesült napok mire visszakapom a pénzem. Gondolom addig ezek szarrá forgatják. Így nehéz lenne egyből visszavennem bármit is...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.