A MOL a mai napig, a 2600-as árfolyammal számolva +72%-on van a 2020-as 1502-es mélypontjához. Ha az eddig felvett és az idei osztalékot is hozzáveszem akkor 123%-ra jön ki a matek. terrmészertesen ez egy elméleti max. Ennyit nehéz lenne kivenni. A 100%, viszont abszolut reális. 3 év alatt azért az nem rossz, szerintem!
A 2020-as mélypontokhoz érdemes nézni a blue-kat. Az a releváns a befektetői értékelésre, szerintem. Ráadásul a MOL esetében eddig kb. 400 Ft, ha az ideit is hozzászámolom, akkor + 750 Ft. Verhetetlen 2020 óta a BÉT-en. Persze mindenki azt néz és úgy lát, ahogy neki tetszik. De ez a realitás. A PMÁP is elbattyoghat lehajtott fejjel, a MOL-hoz képest! :) Az OTP totál bukó, Richter és MTEL futottak még kategória. De ezt én 2020-ban leírtam, hogy MOL-ba érdemes fektetni.
Már korrábban írtam, csak érdekesség képpen: Tavaly a MOL május 5-én tette közzé az osztalékfizetés részleteit. 05.26-án 2500 forinton forogtak a részvények, majd rá 1 hónappal 3000 fölött. Nem biztos, hogy idén is így lesz, de mindenképpen sokkal nagyobb ilyenkor a volatilitás mint más időszakban.
Szia. Ne hergeld a hangulatot.. -2% és?? A tőzsde ilyen. Van rizikó és tudja az ember ha a gombot megnyomja vételre. Senkit nem rángat ide az ember ide. Van DAX és más alternatívák is. Most a BET-et adják. Nem tetszik szerintem a jelenlegi OV irány. Lehet kiadták a parancsot egy vagy több alapkezelőnek kint. Én 3 évre vettem MOL papírokat. Nem ugrálok. Nincs sok írtam már ( 5K). 90% PMÁP-ban. Visszaforgatva. Inkább nem írom mennyit hozott már tisztán. Kíváncsian várom ki nyeri a versenyt. Hátradől. Szórakozásból nekem 5 K elég. Nagy pénzeket nem ez adja számomra már. Én látom a februári pénz mennyiségét ami jön. Sokaknak 4-5 évet kellene otthon dolgozni érte. Ezt nem teszem kockára. Ettől eltekintve csak a MOL-ban látok most pénzt a BET-en. Főleg az USA csörte után. USA miatt akár a RICHTER kinti üzleti érdekeltségei is csorbulhatnak szerintem. Viharos ez az időszak nagyon. Sok nyerőt
Legjobb öröm a káröröm ugye? Nem nagyon emeled a topik színvonalát ezekkel az igencsak szakmai írásaiddal. Írd le 10 percenként hogy PMÁP. Már rég írtad le...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.