Korrekt jellemzés! Még hozzá tenném, az OTP topic ténykedését, ami pont ellenkezője az itteninek. Állandó esés beírások. Álkanó negatívoskodások folyamatosa Itt is azt nyomja ! Pont.VÉGE erről ennyit.
szerintem meg eltévesztetted a házszámot, ez Mol tulajok topikja...mit csodálkozol??? másik tévedésed, hogy akit te példának hoztál fel az nem érvel, nem tájékoztat csak .... tetszik érteni a különbséget vagy elmagyarázzam.....egyebekben kíváncsi leszek, hogy emelkedésben is ekkora szád lesz e, mert akkor sehol sem vagy a társaiddal együtt.... az ,hogy ebben a topikban Mol tulajdonosok vannak és pozitívan látják a jövőt, mert órákban, napokban vagy hetekben gondolkoznak veletek ellentétben látom nagyon zavar...engem meg ez nem érdekel....lehet ntovább állni ebből a topikból, ha nem tetszik az irányultságunk...alkossatok magatoknak Mol shortos topikot vagy Mol kibicelők topikot, néha meglátogatom ígérem
Csak olyan mozgókat és támaszokat tettél fel a rajzodra, amik elestek. Ha már szemüveg, akkor miért mutatsz olyat, hogy már csak eshet? Egyáltalán nem kiegyensúlyozott a véleményed, hanem erősen short indíttatású. Elfogadom ezt a kritikát akár Huti-tól, vagy bárki mástól, aki a long oldali érveket is hozza. Te mindig csak a shortra hozol érveket. Látom én is, hogy estünk. Ettől még nem kell tovább esnie.
Szerinted? Neked nem lehet olyat mondani, hogy eshet a MOL, pedig eshet. Nem lehet olyan chart, ami esést vetíthet előre, mert Te meglátod abban is az emelkedést. Lehet nevezni Tankcart short trollnak, de Te akkor a másik véglet vagy. A héten esett eddig 140 egységet, de Te ebben is meg fogod találni a pozitívumot. Minden hozzászólásodban érződik, hogy pozicióban vagy és ezen szemüvegben látod az árfolyamot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.