ez sokszor volt téma baráti körben. egész egyszerűen nem tudom elképzelni lakótelepeken az éjszakai töltést, merthogy minden parkolóhelynél nem lesz töltő az tuti
Én is így szeretem szemlélni, de a piac szerintem jelentősen alacsonyabb értéket várt. A szigorítási félelmek elkerüléséhez kellett volna a 6.2 szerintem. Viszont ha a piac emelkedni akar akkor erre az adatra is fog tudni, legfeljebb utólag gyártanak hozzá magyarázatot.
Szia. Igen. Az új autók esetében!! Az a pár száz millió autó továbbra is tankol majd. Vagy szerinted mindenki rohan 10-20 millióért majd autót cserélni? .:) Nincs itt semmi baj. A mol már most elkezdett több irányba mozogni.(hulladék stb). Pénz van dögivel. Sok nyerőt
ugyanez volt novemberi jelentés előtt,napokkal előtte kicsit fölfele kunkorodott,jelentés előtti napon csinált egy nagy zöld gyertyát,majd jelentésre réssel fel nyitott
nos ez nézőpont kérdése.....avagy miként akarom látni az adatokat.....tény az usa infla tovább csökkent, de a mértéke kisebb a vártnál....azért erre nem lehet ráhúzni,hogy megfordult a trend......szvsz. tovább esik az érték..... maginfla is csökkent....csak 0,1 ponttal elmaradva az elemzői várt értéktől....
Nincs vevő, ne csodálkozz. Picsányi forgalommal a szokásos eladások ezt okozzák. Nem kellett volna széllel szembe hugyozni és akkor MO-nak lennének barátai.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.