Külföldi rendszámmal jársz, vagyis nem fizetsz semmilyen adót az autó után Magyarországon. Valószínűleg külföldön van jövedelmed is, azt se itt adózod le. De elvárod, hogy aki idehaza adót fizet, az fizesse az olcsóbb benzinedet. Miért is?
Szerintem a Mol esetében te meg teljesen elvesztetted a valóságot, egyebekben a teljes energia szektor 300mrd/éves. Nyilván a Mol viszi a zászlót, de pontosan még nem tudjuk mekkora résszel, lehet csak 250mrd jut rá. Ha több kell akkor más szektorokat fognak bevonni.
A legjobb a Telekom adó indoklása: "A telekommunikációs szektornak azért, mert a Covid alatt többen maradtak otthon, többen interneteztek, telefonáltak." 🤔
Milyen rendes a lovag úr,azért előtte trükközött egy jót. Ki van tömve a pénzünkkel vastagon,de amilyen kicsinyes s..rrágó,képes volt szolvák rendszámmal járni.
Ha kell nyitni új topicot azt kell tenni, mert ez a különadó rendszer nem csak a MOL stb . részvényeseket érinti. Nekem most erre nincs energiám, de folytatásától szerintem ...
a két új alap ez évi bevétele 800-900mrd forintra várt, ezen felül a kormány kiadási oldalt csökkenti kb.1000-1200 mrd értékben, így teljes a képlet. 40% extra adó és 60% kiadási oldal csökkentés
Szerintem te nem ebben az országban élsz kimondták hogy beszednek 300 mlrd forintot ennyi lesz beszedve ez kb 400 kiscsászári forint ma holnap lehet több lesz ebből indulj ki
Kiadascsokkentest is rofogott zsíros Márton. A minisztériumok költségvetését csökkentik, az állami beruházásokat átütemezik, és csak a piaci beruházásokat fogják ösztönözni.Qva nagy kaksi lehet. De van élet az EU s pénzeken kívül is. De van ám! 💣
Nem akarok figyelmet elterelni, de a focisták fizetése és az általuk nyújtott teljesítménye között nagyon sokszor semmiféle korreláció nincs. A TAO mutyi megszűntetése mikor fog megtörténni, vagy az T A B U. Nem a sport szerete a kérdés, hanem a futball akadémiák nak jutatott --- eddig vitatott--- most már nem is vitatott támogatása!!!
Osztalék az elmúlt év profitja után lett megállapítva, most csak az EXTRA Profit után lesz adózás pluszban, érthető?!!! Kicsit gondolkodjunk közösen és ne pánikoljunk méregből.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.