a magyar benzin sapkától megijedt a világ A Joe Biden vezette amerikai kormány azt kérte a világ legnagyobb olajfelhasználó országaitól, hogy fontolják meg kőolajtartalékaik egy részének felszabadítását az árak csökkentése és a gazdasági növekedés támogatása érdekében - értesült a Reuters hírügynökség.
Azért szerintem, mint pl.molnál megfigyelhető volt az előrejelzés információkból,rövid távon persze, aki nem a maximum elvárást követte az elég szépen le tudta kereskedni a hullámokat.Közte azért az állam, mindig gondoskodott a rövid távú várakozás újratervezéséről. Meg lehetett figyelni, hogy amikor jelőlve vannak az a, b,c,stb.pontjai a chartoknak ,és jött eddig legalább is, a kulcs momentum a várakozásnak, hogy két kézzel szorítani,el nem engedni, profitot oda nem adni másnak.Na akkor kellett azonnal kiszállni a rövid távú poziból.Meg egyébként is amikor csak a,b,c,stb jelőléseknél soha nem a targetnél kel kiszálni hanem 1-15% alatta.Egy fel hullámban nem kb. 4-5%-kot, nem keresel, hanem csak kb. 3% keresel.Eddig ez bejött nálam,az írásai alapján.Csak rá kellett hangolodni.Egyébként korrekt volt tőle az, hogy ide betette az előrejelzéseit.Én köszönöm neki,és nem bánnám, ha legalább chartjait felrakná ide.
Kedves pomperj, az elemzéseidet rendszeresen nézem, és használom, nekem rengeteget segített a kereskedésben. Nagyon hálás lennék, ha ezeket továbbra is megosztanád. Aki nem hisz benne, ne használja döntéshozatalra.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.