A 2700 ft szerintem október eleje kb időben. Nem lóverseny. A pozitív hír jön akkor az osztalék forduló után lehet enyhe korrekció, de azt pár nap alatt vissza szedheti a papír.
Nem sokan tudnak mélyponton venni, csúcson eladni. És nem is számít. Lényeg, hogy legyen elképzelés, mikor veszel, hol adsz el, és tartasd magad hozzá. Senkiire nem szabad hallgatni, csak beépíteni az információkat a kereskedési tervedbe. Ugyanakkor van, akinek a szava sokat ér.
Értem, köszi, de a kérdésem arra vonatkozott, hogy a chart elemzése szempontjából hogyan figyelembe venni egy osztalékot nem fizető részvényhez képest.
Az osztalek fordulonapot koveto nyitasban varhato akkora eses, mint maga az osztalek. A gyakorlat az, hogy eses masfelszer akkora szokott lenni..... mert sokan nem figyelnek, es megijednek, adjak tovabb is mint az osztalek (mondjuk 95Ft) osszege. Szoval az osztalek elotti napon eladva, es masnap a melyponton a visszavetel jo strategia szokott lenni.
Szia. Soha nem vettem certiket. Legyen az ő problémájuk.Mint egy rakéta szerintem sem fog haladni. Visszatesztek biztosan jönnek. Maradt záróban is bent. Sokat ment ma azért. Meg kell dicsérni. Olaj ára viszont ismét korrigál. WTI:68,06USD -3,02%17:58 Uhr Brent:70,37 -2,64%
Szép nap volt, de azért hogy innen a következő megálló 2700, azt kicsit elhamarkodottnak gondolom. A visszatesztek is fontosak, szerintem lesz pár 2700-ig. 2513 certit holnap kiüthetné reggel. ;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.