dehogynem... pl. matócsinak, aki a bejövő eu pénzeket forintosítja...nem véletlen a rendszeres 'horribilis nyereség' az MNB-nél, aminek igyekszenek elveszíteni a közpénz jellegét...(lehet tegnap is ezt kellett o1g-vel megtárgyalni?)...szvsz
Közeleg a Q2 - augusztus 6. Nyilván jó lesz a gyj. Lassan megkezdődik a felhalmozás előtte. Az oszti is esedékes lesz augusztusban. Ez kellő támaszt fog jelenteni a papírnak.
az EU kereskedelmi céllal jött létre, ahhoz hangolták a jog bizonyos részeit, illetve elvár egy bizonyos hasonló gondolkodást. Részükről egy jogos elvárás, ha közénk akarsz tartozni, ezt meg ezt teljesítened kell. Közben az EU szeretne egyre egységesebb lenni, de ebben nincs egyetértés. Vannak, akik csak a gazdasági előnyeit szeretnék élvezni, és nem kérnek az egységességből. Ilyen hazánk. Illetve már pár alapelvnek sem sikerül megfelelni, ez meg Orbán hülyesége. (bár azt én sem értem, miért akarja az EU egységesen elítélni Kínát meg Izraelt, miért teszik meg az államok maguk. ) Szerintem vég nélküli civakodás lesz érdemi esemény nélkül, de ha egyszer valakin demonstrálni akarnak, azok biztos mi leszünk (Orbán). Jelenleg ennél aggasztóbb a társasági adó egységesítése, ami ellen küzdünk, de az nem csak EU, hanem nagyobb szervezetek, akik pikkpakk lepofoznak vagy csak büntetővámot tesznek az innen vitt árukra. Egy EU-n kívüli Magyarország nem kell se Kínának, sem Oroszországnak, sokkal többet érünk bent barátinak, mint kint ölebnek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.