Értem, ezért is írtam, hogy a MOL-nak szerintem is jó lenne, csak ugye az árfolyamra jó ideje nem az előbbi, hanem az utóbbi szempontok gyakorolják a nagyobb hatást. Ezért is van annyira alul árazva. (Nem tőlem vannak a minuszok...)
"Közben megint ideológiai konfliktusba kerültünk a nyugati világgal" picit beszundíthattál. Folyamatosan ideológiai vitában vagyunk. de nekünk van igazunk mindenben, is.
és még venne 17k-t! Vételi erősebb volt záróban, mint eladói........holnap érdekes lesz, szerintem enyhe csalódást áraztak ma délután, de meglátjuk péntekre mit számoltak ki a befektetők,mert Q2 eredményre tekintve alulértékelt a MOL!!!
„Ezúton tájékoztatjuk, hogy a MOL Dunai Finomító több üzemét időszakosan leállítjuk a 2021. évi tervezett tavaszi nagyjavítások keretében.A leállást megelőző napokban (március 29. – április 10.) és az üzemek újraindítása alatt (április 26. – május 10.) több olyan technológiai tevékenységet fogunk végezni, amelyek a környező településeken éreztethetik hatásukat"
Tavasszal sok üzem nem termelt hasznot 1 hónapig...szerintem...
Alapvetően szerintem is jó lenne a MOL-nak az erős Forint, de külföldi befektetői szemmel nézve kockázatot is rejt magában. Egyelőre nem egyértelmű, hogy mennyire tartós a HUF erősödése és az is kérdéses, hogy milyen irányba megy tovább. Közben megint ideológiai konfliktusba kerültünk a nyugati világgal ami általában nem javítja a megítélésünket.
Horvátok 2023 tól bevezetnék az EURO t. A horvát pénzügyminiszter szerint: Plenkovic kiemelte, hogy eltűnik az árfolyamkockázat és az átváltás költsége, csökken a kamatláb és nő a befektetések száma, továbbá megnő a lehetősége a tőkepiaci finanszírozásnak, valamint két szinttel emelkedhet az ország hitelminősítése. A csatlakozás megkönnyíti az exportot és a turisták érkezését az euróövezeti országokból. Tegnap beszégettünk róla. Talán ezek az előnyök nekünk is meglennének. MOL no comment. Csak a szokásos vergődés. Már elég uncsi!
A leszorító a 06.14-i 2452 Ft csúcsról húzható, és júi 24-től egy csökkenő csatornának is a teteje. Annak az alja 2350 körül, viszont ha oda lemegy, akkor óráson 50MA lefele metszi majd a 200MA-t. Ha ezt oldalazással túléli 2350 felett, az jó lenne
jéghegy: nem látod a könyvben a valós mennyiséget, az automata újraírja. mikor a látott mennyiség elfogyott. Teszi ezt egész addig, míg a teljes mennyiség el nem fogy. Több, mint 100e db pörgött le azon a szinten, felette azóta sem volt kötés
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.