Ez már megfordult az én fejemben is. Mi van ha minden okkal történik? Annyira nem értek hozzá, ha a külföldi intézmenyi befektetők dobnák a részvényeket,mert megingott a bizalom, itt tennék e a piacon, vagy van lehetőség tőzsdén kívül eladni? És akkor valaki itt alacsonyabb áron nagyobb részesedéshez jutna a papírokból. Mert hát veszik rendesen! Ennyire nem értek hozzá.
Kicsit olyan Opus feelingem van. Meg a Richterben is volt hasonló.Olyan 3 évig tartott mire kilábalt a részvény a gödörből. Holott a Richternél is egy zsák kp-n ültek, mindenki tudta hogy a cég stabil. Akik bentragadtak kitartást szerintem hosszú menet lesz .Sajnos régóta látom mi megy itt de mindig meglep hogy van lejebb.
kérdés, akik járatosak vagy ismerik a konkrétumokat: a MOL ukrajnán keresztűl kapja az olcsóbb uráli olajat? a gázt majdnem biztos. Gondolatébresztőnek..
"Az elmúlt napokban fokozódott a „gyengeség” a magyar piacon, amit párhuzamba lehet állítani a fokozódó ukrán-orosz feszültséggel" A MOL orosz kitettsége marginális, ez okozhat most (szerintem átmeneti) esést. Holnap közgyűlés, május 7-én I. negyedéves jelentés, remélhetőleg ezek felfelé fogják mozdítani az árfolyamot.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.