Talán ez az egyébként szeptember óta létező "mutáns" utólag majd a Brexit nevet kapja, lévén hogy jó indokot szolgáltat a határok lezárására még dec.31 előtt.
Ha igaz, hogy 70%-kal könnyebben terjed, akkor rohadtul van jelentősége. Rengeteg olyan eset volt, hogy valaki megfertőződött, de nem fertőzte meg a családtagjait vagy a kollégáit. Na, ezzel ilyen nem lesz.
Tavaly 228 mrd volt a csoport pénzügyi eredménye. Ha jól olvasom értem ez most 80%-ra, tehát 182,4 mrd -ra csökkent 2020-ban. 819 millió részvény van. Így az eps 223 Ft lenne az idei évben. Ez egy 10 körüli P/E rátával 2230 Ft árfolyamot adna. Kb itt is voltunk a hét elején. Mivel a jövő év az ideinél biztos jobb lesz, ezért fundás alapon középtávon mindenkélpen indokolt a további emelkedés.
A nagyobb problemat az uj Covid mutacioban latom, aminek a kovetkezmenyeit senki nem latja at. Ha valoban Anglia deli reszen, es mar Londonban is ott van? Es 70%-al fertozobb? Es az angoloknal Tier4 fokozatot is bevezettek, nagyjabol totalis bezarkozasra kenyszeritve? Ha Benelux utan a Nemetek is bezarkoznak, akkor ez igen hamar atterjedhet egesz EU-ra, es tovabb. A veszely praktikusan duplazodni latszik. Covid: Belgium and Netherlands ban flights from UK over variant - BBC News
571-en nézték meg János chartját. Ez nagyon sok, úgy látszik minden kisbüfi ráerzett a mollyra. :) Nekem is jó körök voltak benne. Jövőre biztos vagyok egy nagy rallyban, minimum 2800-ig. Viszont most elhúzódó korrekciót várok, jó pár hét lecsorgást.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.