Hát kitudja az usa mit fog diktálni olajban jövőre.Azt eszük majd mi is akár tetszik akár nem.Bármi lehet. Ami megy a szél és solar most.Olajjal kicsit bizonytalan lettem Biden is megújuló energiák pártján...Passz hol lesz alja.
Szerintem is max 2000-ig engedik. Csak furcsa, hogy mindig meg kell csinalni ezt a szinhazat. Mintha egy koeogrfia lenne, az srv ugyis 2200 fole fogja nyomni. Ha akarna mar most is reg megtehette volna, annyi penzbol. Ja de hat tul korai lenne, nem lenne stabil, agyjunk helyet azoknak, akik honapokig kepesek benne csucsulni, meg egynehany uj friss spekulansoknak, a tobbieknek meg irany kiszallas. Es ez ismetlodik ujra is ujra, valahol termeszetesen modon... De azt tartom, hogy az srv mindent felere fog tompitani, ha 20% eses jonne termeszetes uton, akkor csak 10% jon. Ma is ott volt a tobb 100 ezer reszvenyes tartopillereivel egy adott aron. Majd jonni fog rola a cikk is.
Az átsulyozas miatt biztosan már napok ota adták. Én sajnos nem olvastam a beírásod, akkor még viszonylag jó aron lehetett volna adni. Hétfon viszont mehetünk felfele is, pánikeladasokra semmi okot nem latni.
Ja....mikor betettem eladásra fél csomagom szerintem múlt hét csütörtökön 2012 n el is ment...azóta megint esik...a korai eladás lassan jó lesz. Főleg ha elesik a 2000..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.