Sztem nem való még neked a spekuláció. Nem vagy rá felkészülve mentálisan. Az egy dolog, hogy mit szeretnél hallani , az meg egy másik hogy mi is történhet. Soha ne keverd a kettőt, mert bajba kerülhetsz.. Ne csak a jóra, hanem a rosszra is készülj fel minden alkalommal. Kockázatkezelést tanuld meg mindenekelőtt, mert anélkül előbb utóbb nagy tanulópénzt fogssz fizetni.
Nincs ezzel gond csak Ők már bentragadtak fenntről. Ezért jó ha NEM full tőkével sávosan veszünk akár 150-200 ft- onként. Így nem gáz ha megvan az allja és fordul.
nem részvényárfolyamtól függ, hanem a cég gazdasági helyzetétől. ami most folyik annak bőven lesz még később is olyan hatása ami alapján dönthetnek osztalék vágásról vagy nem fizetésről
Én tőkeáttéttől fosok. Megszívtam párszor erősen. Max ha nem lesz ennyire volatilis a piac, de szerintem ez hónapok kérdése. Szerintem ez a kés zuhan még mindig. Most már azt gondolom túl is lett ez reagálva erősen. Úgy árazott a piac, mintha fél évig nem lenne munka sehol. Meglátjuk, hogy május közepén, 25 fokban mit fog muzsikálni ez a vírus. Persze ehhez az is kell, hogy ne rángassa vissza majd valaki más lokációról.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.