Jahm, örlök, hogy te is hasonlókat vélsz felfedezni benne, érdemes mérlegelni TA-, olajár, valamint kinti tőzsdehangulat hármas együttesében és ennek fényében megtenni a tétet... örvendetes lenne az újabb 1200 pont, de a körülményeket tekintve egyelőre 14.2K-nak is nagyon tudnék örülni, aztán majd meglátjuk... nagyokat nem merek álmodni, mert ez Molly, a kibaszott szajha...
:D
Továbbá, mol otit összelőve, azt mondom, mol- még nem ugrotta meg azt amit oti. Ugyanis neki a vizválasztó szerintem a 15600. Ugy mint otinak volt az 5K. És ha megugorja akkor egy darabig nem lesz 15600 alatt ismét. Magyarul mol még le van maradva, lomha egy papir "fajsulyos", de meg fogja szerintem csinálni :)
Jó nagy távlatból vizsgálgattam mol-t. Hát azt kell mondjam, ebben benne a 16700-17000 árfolyam hosszabb távon (mint irány). Nem hiszem hogy megyünk ujabb mély pontokra. Fura, mivel kint nagyon szarság van. De ha csak a mol-t nézem ezt látom. Azt is gondolom, ha felkapaszkodik 15600 fölé, akkor új sáv veszi kezdetét (persze ez nem ma lesz) De irányként...szerintem ez bull.
A külföld az ami engem aggaszt. És az olaj, ami ellen irányba huz. De derüs kedv közepette tudjátok :)
Mol-t első körben 15-15,2K közzé mondanám, miután kivégezte a csökkenő trend vonalat.
áj de hol lesz a forgalom ?? ...placs
ilyen harmat 1 miliárdokkal nem visszük át.
Meg a Txt 550. oldalán kezdődtek a tőzsdei árfolyamok. Na az volt az igazi, azt nézni minden délután tőzsdezárás után.
Most a neten tőzsdézni igazi királyság és valódi szórakozás :)
Pláne, ha nem ebből akarsz megélni és nem a gyerekek továbbtanulási pénzével vagy a nyugdíjra félretett önkéntes pénztári megtakarításoddal játszol :):)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.