Üdv, úgy értem, hogy meg kell ezt az érzést tapasztalni, akár többször is..., hátha tanul belőle, de ha nem ő, akkor mások........fognak hasznot húzni belőle :D:D
Majd hívom Balut is ingyen piára,csak hogy itt a téli szezon tüzelőre nem telik,kiveszünk egy nagy nyárfát tuskóstul!Olajra nem telik az drága...csak a mi mollykánk olcsó!:):):)
:----)))))))))))))))))))))))))))))))
Tudtam hogy számíthatok rád....Látod akármilyen szutyok ez a Mol a topic még mindig jobban pezseg mint a gyógyszeres.Jobb lenne ha Hhomas is ide-ide jönne(tudom hogy mosz örök -hariban vam a Mollal ) ...ott úgyis csak ketten vagytok és egymást elemzitek....:-)))
az én kezem is a rublika felett volt a tollal, de aztán másikat ikszeltem, pedig majdnem bejött!
(Tényleg nem érted, vagy csak nem akarod érteni???? Balu, a jövő érdekel mindenkit, nem a múltbéli miért nem vettem a legolcsóbb ponton és miért nem adtam el a legdrágább helyen sztorik! A te érdekedben javaslom, hogy a jövővel foglalkozz, és lépj már túl azon, hogy 1 hónapja valamit miért nem vettél, vagy adtál el!)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.