A lejáró TBSZ esetében nem gondolom hogy vaskos bukóban realizálnák a veszteséget....Ezért nincs sok eladó aki kiszállna a Molból ezeken az árszinteken.....
azt nem értem h valaki veszi, ez tény, akkor miért nem veszi határozottabban, legalább 2 egymást követő nap...legalább...így mindig feltelik az eladói oldal, masszívabbá válik a 800 dugó stb nem értem
Hát az tény hogy ebben a sávozásban még ha gyenge volt is a forgalom elég nagy mennyiségű eladó pakkot szívtak fel.....
Ha nem jön valami armegeddon vagy egy nagy öntő akkor ez felfelé fog kitörni..szvsz...
A chart bull. Es mindket esetben felfele kellene kitornie. A felso kritikus szint az utolso top, kb. 13820. Ha azon atmegy, akkor kepes less elerni a target tartomanyt.
A problema most az, hogy SPY es RSX nagyon gyenge, az EEM is. Csak eppen mindnel mar extremen bear a hangulat, a techicals extreme gyenge, pl. NewLow mindenhol max, korul van,
szoval: hetfore felpattanas lehet mindegyiknel.
Akkor MOL is kepes kitorni.
De nagyon soka mar nem erdemes tartani. Majd 2-3 nap mulva latszik, meddig okos tartani: Ev vegeig ?
Ha leszakad 13.500 ala (=stoploss szint), akkor meg kell fordulni.
pontosabban kereskedés nélküli napot akartam írni.nagy az unalom otthon? baszogat mindenkit az asszony?menjetek le fűteni a kazánhoz,mint én.sör,cigi,újság.legjobb:DDD
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.