Azért emlékezzünk az év eleji idegörlő szüttyögést követő felhúzásra. A MOL is mozgottidén már több ezer pontot, bár kétségkívül most megint mocsárban tapicskol.
"MOL egy remek befektetési lehetőég, mindenképpen alul árazott, az ez éves eredmény nagy valószínűséggel szép lesz, (= emelkedő osztalék->magasabb árfolyam!) mindent együtt véve ha van az embernek fantáziája a jövőkép.-ben is több a pozitívum. (Nem pár napos, hetes távlatban....) " Ezt itt elég sokan így látjuk ...
DEEEEE: miért nem látja ezt a piac, a nagy alapok stb. Az egész Bétet mozgató brokik mind hülyék hogy az OTP + Ricsit veszik orrba szájba ?
Lehet hogy inkánn Mi (de én biztosan) vagyunk azok nézve mondjuk az idei éves kereskedést ...
Írtam már hogy nem az a jó csaj /pasi akinek minden tulajdonsága/paramérere megvan ehhez hanem akit mindenki akar......:-)))
Jelenleg úgy tűnik hogy pont akkora marhaság OTP + Ricsi shortja mint MOL longja..Persze a józan ész nem ezt mondatja...
De a legnagyobb tanulság számomra ezzel a kib...ott Mollal hogy a piaccal szembe menni nem túl értelmes...Tehát ha a piac legalább 2 éve OTIT+ Ricsit foglalkoztatja akkor bármennyire is szép a MOL hagyni kell a fenébe...
És persze majd változni fog a felállás abban is biztos vagyok...Akkor meg ha elgyengülnek az addig stabil papírok hagyni kell a francba őket és észrevenni miben lát fantáziát a piac.... Mert ha a MOlban fognak lehetőséget látni akkor nem lesz második lehetőség a beszállásra mint ahogy most félévek vannak arra hogy az ember egy jó pozit fogjon..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.