forgalomban és emelkedésben (azaz esés)is utolsó helyen vagyunk...még a telo is megelőzőtt.....Valami nagy kitörés készül ebben a papírban ..????----!!!!!!
A nyáron is ezt játszották...sávoztatták éreztetve hogy nem tud bemenni 14,2 alá és így idő kérdése hogy tovább menjen.......aztán lassan felébredtünk 12k körül....
Most is lassan 1 hónapja itt szobrozunk.....gondolván hogy ha már nem tudunk esni akkor mehetünk fel .jöttek hírek , jó gysj de még mindig várunk.....csak nehogy beletegyenek egy bónusz lekört.......azt hiszem akkor sokan dobnák- akik itt egy jó ideje várják hoyg visszamenjen az őt megillető reálisabb árfolyamra.....
írtam hogy bent vagyunk a sötétbe és várjuk a kitörést de egyelőre folyamatosan nekünk fáj....De reménykedünk hogy végre mi is jöhetünk....Aztán lassan felkapcsolják a villanyt hogy ennyi volt a buli és lehet hazamenni....És rájövünk hogy nem mi hanem minket .........meg.
Szerintem az Ina eladással tesztelésre kerülne a 10600-s támasz. Szóval szerintem negatív hír lenne, az egyébkénti Ina nyügök eltűnése nem kompenzálná hogy a vállalat egynegyedrésze (hasraütés) eltűnne.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.