Ja-ja, bár én úgy nézem, hogy a giga eladó nem akarja nagyon beverni érthető okokból, ezért visszaengedi 12 fölé, de amint 12.075-ig megy, azonnal jön az öntés...
Aki nagyban akar vásárolni kis árfolyamelmozdulással ilyenkor vásárol. Egy csomó részvényt felszív 50 Ft-os elmozdulással. Megygyőződésem, hogy ma nem fog beszakadni.
Eredetileg az volt a gondolatom, hogy a 240-körül vett cuccnál mindegy, hogy 90-en adom el, vagy megvárom a 75-ös kiütést, ezért nem adtam el a múlt héten. Pénteken úgy voltam, hogy megnézem, meddig akar felmenni, tegnap meg azt láttam (amit egyébként most is), hogy a 12 nagyon erős. Gondoltam, akár vissza is korrigálhat egy rövid időre 13-környékére. Csak ma arra ébredtem, hogy usa -2-3%, Kína, Japán és társaik -2-4%, és a dax is esik. Mikor ütnék ki a certit, ha nem ma? Ezért reggel megnéztem, hogy mennyire szakad be, és mikor láttam, hogy 950-környékén még kicsit kitart a front, akkor gondoltam, még van 10 percem, hogy 90-ért adjam, amit 10 perc múlva 75-ért likvidálnak...
Így kivágtam. Most a 12 még tartja erősen, de azt ne felejtsük, hogy a nagy eladó, aki 3 hete tolja le, még nem tűnt el, tegnap is itt volt, és annak valami komolyabb oka lehet, hogy ezt miért verték be ilyen gyorsan ilyen nagyon. A VW esett vagy 40 %-ot, ez meg 20-at. És ott milyen dolgok derültek ki, meg itt milyen dolgok derültek ki? Nekem nem kerek még a kép...
Amilyen jó a horvát magyar viszony???????
Most bukott meg az a kormány aki szájkaratéval tett -20-30 % a részvényárfolyamba és remélem nem fog nyerni újra.....
Nem szép dolog ezt írni, de most már én is abban reménykedem, hogy szakadjon le afrancba nagy forgalommal, és essünk túl rajta! Ma reggel kivágtam az összes certim, ezzel szerintem nulláztam az idei eredményem, és kissé feszült lennék, ha innen fordulna, és 15.000-ig meg sem állna... :D:D:D
Szóval most már essen tőlem 10.000-ig, vagy 8.000-ig, csak intézze el gyorsan, és induljon felfelé ezerrel!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.