Az utolso 22 napbol 18 volt piros. Osszesen 4 volt zold, es abbol egy praktikusan nulla.
Szoval a realitas 3/18 a bull/bear iranyok eselyenek aranya.
Ezt hivjak stabil trendes esesnek.
En ugy tudom, itt foleg DT-ek vannak. Ilyen rossz long oddsok idejen nyilvan senki nem vesz bele longra.
Raadasul az SPY esese akar crash alakba is atmehet. Azt is lehet tudni, hogy akkor BUX nagyobbat fog esni mint SPY, hiszen mindig nagyobbat esik zuhanasok idejen. Raadasul eppen szinkronban is mozognak egyutt, a hullamstrukturajuk most eppen azonos.
Jóárasítás van úgy látom.
Épp ezt cikket olvasgatom, link már csak papírilag kellene felminősíteni az országot, mert a piac már stb. erre ez meg.:(
Horvátoknál áll a bál .Feloszlatta magát hétfői hatállyal a horvát parlament, link választás:)) pedig reggel még...link
Nagyon gyenge. Senkit sem akarok elkeseríteni,de szisztematikusan adják és így a certit ki fogják csapni. Most nincs TA. Nem tudom mikor, de szerintem már a héten. Én is vettem már múlt héten 250-en, abban a reményben, hogy ennyit már nem eshet egyhuzamban....úgy nézem, tévedtem!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.