Egyébként azt vettem észre, hogy a pánikban ütött mélypontot később mindig meglátogatja lassabban. Lásd kitárazások (17600, 11800), olaj ár összeomlás (12600), akkor a mostani kínai para amit épp látunk (13200)
Ezt mar hanyszor irtam le es ecseteltem.Az itpnek regen 4k alatt kellene lennie ebben a bizonytalansagban, de egyszeruen vki erdeke, hogy itt tartsa...
Nem szívesen írtam, mert beragadtam, de most ezt látom. Csak kívülről szemlélem mi folyik.
Egon is a résig várja a korrekciót, miért ne fordulhatna mondjuk 12600-ról?
2014-2015 Q1 80 HUF volt, a tavalyi Q2-re nem emlékszem fillérre, de nem lehetett több mint 300, most 660, a Q3 meg a leírás nélkül lesz cirka 500.
1500 éves EPS nézett volna ki, ezt nem lehet hasonlítani, az utolsó kettőhöz.
Lehet van benne valami.
De egyszeruen nem ertem, az OTP meg +1.3%, mire fel? En ugy menekulnek a banktol mint a fene. A MOL hatalmas nyereseget profital az olcso olajbol, olajar mar tovabb nem is nagyon fog esni. Nem ertem tenyleg...
Ez mekkora egy qla, meg 'jo', hogy quaestoros vagyok, igy nincs miert idegeskednem, ossze-vissza igergetnek. 15knal eladtam volna ezt a r.h..vanyt, most meg majd 11knal fog szerencsetlenkedni megint!
Ez mekkora egy qla, meg 'jo', hogy quaestoros vagyok, igy nincs miert idegeskednem, ossze-vissza igergetnek. 15knal eladtam volna ezt a r.h..vanyt, most meg majd 11knal fog szerencsetlenkedni megint!
Nem fog, ez olyan eső trendben van megint mint 1 éve. Kicsit fel kicsit le, de aztán kicsit jobban le s megint kezdődik a kicsit fel kicsit le játék. Résbetöltés is meglesz lassan.
MA200 13,264
Reméljük nem kell a résnél újabb pakkot vennem, de ott dupláznám a tétet.
Az összeg, amit le kell írni, az eléggé tragikus, de egyszeri, az már nem oszt-szoroz semmit, mert be van árazva.
Sokat nem mehet le.
A következő Gyj. kb. 500 HUF -t fog hozni, de az egyszeri tétel nélküli profitnak, nagy jelentősége lesz.
Egyet értek, fel kellene ennek még mennie akár 700 fölé is, akkor is ráérsz dobni, vagy ha töri a támaszt, de támasz felett egy kicsivel nem praktikus...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.