mm ez a felhuzás valóban jó kiszálló volt, valszeg holnap olcsóbban vissza is lehet venni akár, elég szép felkötés lett, aki long-ban gondolkozik (dt).
Ha átlendülne itt 700 fölé töltve rést az bíztató lenne (eső trendcsatiból is lépne), jelenleg 14300 alatt állok 2 alsóbb pakommal, és akár azt is el tudom képzelni hogy visszateszteli azt a szintet ahonnan oly sokszor pattant el (nem feltétlen ebben a körben). Lehet kicsit merész jelen helyzetből nézve mindenesetre ott vihetik. Kiváncsi leszek holnap mi lesz...hogy folytatódik a mai ucsó óra de semmi "eufória érzésem nincs".
BUX: Nem látom hogy "nah essünk vissza" 20K alá...20000-19500 lehet egy support sáv pánik esetén, szerintem fogunk fordulni, szerintem :)) max ott egy pattanás...ebben segíthet az MA200d1, MA50w1 + RSI is tuladott zónába kerülne d1-en. (mol itt be is tölthetné azt a áhitott rést)
W1-en nézve látható két dojli BUX-ban (bizonytalanság) valamerre mozdulni köl.
Lehet azt mondjátok nagyon optimista vagyok:)
Egy életem egy halálom :D otikát beraktam 6300 alá (már jó idelye, ki tudja mikor megy el) majd elmegy, mollyt meg 14300 alá...az örülnék ha felszabadulna (tőke).
Nos egyetértek a logikával is (100%-osan persze nem tudhatjuk, tényleg így van-e, de valószínű)
"Ezért is lehetett pl dt-nek jó kiszálló 400 felett ma"
nos elsőre igen, másodszorra vmi olyasmi történt ami a fenti állítást ha nem is igazolja, de erősíti... ugyanis:
MOL 13 575 18214 db 17:05:09
MOL 13 485 1 db 16:59:55
MOL 13 485 20 db 16:59:55
az utolsó kötés 1 db-os, és emelkedő trend csúcsán volt, ami azt jelenthette a tapasztalatok alapján, hogy lekötést akartak megvalósítani, de helyette egy felkötés lett... azaz a "rakoncátlan" kisköcsög broki kapott egy zsibbasztó maflást egy nagybüfitől... lehet persze SC is, de azokat simán lenyomják a kölyökbrokik is, így inkább előbbi verziót sejtem...
Olyan, mint ha a 3 nagy eur-ban lenne denominálva, mert ahogy esetta huf az eur-hoz képest, úgy mentek fel a rv árak, de lehet, hogy eur-ban nézve nem is történt változás...
Én tartom a keddi 13.200-as vételeimet, most már kíváncsi lettem, meg a ricsi 4.210-4.110-ig van, 4.174-en nullás, szóval azt eleve 300-körül adnám szívesen, és ha az addig megy, akkor ez is megnézheti a 900-at...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.