2007 óta rendszeresen tőzsdézem mondhatni nagy összeggel. Összeségében pluszban vagyok úgy, hogy 2009-2010-ben nem ragadtam be az emelkedést sikerült elkapnom. De csak ebből megélni ... nem tudnék..
én egyszerű menedzser voltam egy állami cégnél 20 évig....mégis kirúgtak...Sopronban 33 hónap alatt 4 interjúra hívtak be, legutóbb 2014 októberében...határmenti osztrák pályázatokra még 1-re se hívtak be...
...hát... ha valaki hosszabb távon nézi a dolgokat tuti így van, viszont a fel meg lemenet sem egy tükörsík egyenes és abban is van up meg down... lehet vele játszani. momentán én is veszek, de azért erősen beérett már egy lejtmenet úgy "hosszútávon" link
agyrém, hogy már 40 felett félrebasszák az önéletrajzot a 25 éves fejvadászkák, és olyanokat hívnak be, akik majd esetleg, remélhetőleg 10 év múlva tanulnak meg valóban dolgozni
egy felső-középvezető mint én voltam be se érik 40 alatt, még rutintalan hülyegyerek
szintén "zenész"....10 éve tőzsdézem, nyereségesen összességében...de nagyon figyelnem kell, mert 33 hónapja vagyok munkanélküli....hamarosan betöltöm az 50-ik évemet...
tök jó neki, ő a szerencsés kisebbség, már amennyire szerencsés a beszállója 60%-án
nekem 1-2 év után azért már kell a konyhára, mert közben eljobbanteljesítették a komplett szakmát amiben dolgoztam és huss, volt meló, nincs meló, és 40++ évesen nem kellek a fasznak se. és ilyenkor elég idegesítő azon filózni, hogy 14-ért vagy 12-ért adom el a következő adag 15-ért vett papíromat
Én 5 éve foglalkozok tőzsdével és szinte nyereséges vagyok mert sose adok el veszteségbe!Ez a fő szemléletem!Igaz van Molom 23600 ról de tartom mert az a pénz nem kell a konyhára meg semmire!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.