Ponbt ezt akartam mondani neki tegnap, hogy szerintem nem lenne szabad végig venni itt egy nap esést ilyen időben. Lehet bejön,de sok esély van hogy zuhé lesz. Picit hosszabb távra kell beosztani a kest.
Én kivettem a 350-es vételt még nyitás előtt, és neked Balu, az eddigi pakkjaid mellé semmi esetre sem javasolok hígítást! Kesizking! Ha most bepánikol a világ, ezt a 12.500 foghatja meg leghamarabb... Szóval ne kapkodj, hosszú távra gondolkodj!
Egyébként azt ugye tudjuk ha tényleg gebasz lesz a világban, akkor ugrott az eddig is kétes felminősítési lehetőség, mert Mo azonnal visszakerül a kockázatos országok közé.
Balu, sokunkat megtévesztett ez a sávozgatás hogy csak nem akar esni, aztán jött a gyj ami jó lett, aztán neki ment forgalommal a 14950 nek, viszont a kövi nap baljós volt. Én is azért vettem bele 755-ön. Mikor az szakadt, kivettem az 575 vételem. És most a 290 vételen is gondolkodom hogy kiveszem.
ki tudja kimpaa, ki tudja...elég szarul néz ki,de basszus pont egy hete még minden happy volt....valaki azt mondta volna egy hete h egy hét múlva 400 alatt fog nyitni...ez a gyors tényleg hihetetlen jó lett, én ezért toltam be 870-tól kis pakkokban végig vettem 420-ig...ez van....
most itt mindenki okos...meg h így meg úgy...én hittem abba h 500 megtartja...nem tartotta meg...még tudok venni max 100 dbot és annyi...aki a molt napi szinten kereskedi az előbb-utóbb beragad...ha nem akar bukót realizálni, akármilyen profi is....nagy mennyiségeket megvettek 700, 600, 500, 400....a tőzsde már csak ilyen....
Nem kell itt dobálózni. Kijött az OMV gyorsjelentése. Korántsem olyan jó a helyzet a labancoknál mint nálunk. Úgy gondolom, hogy a bevételi forrást biztosító szerkezeti struktúra átalakítás sokkal sikeresebb a MOL-nál.
amúgy meg én vettem észre elsőnek h gázos, be is írtam többször...azt hittem h a 600, 500, 400 megtartja... ha megérzésemre hallgatok akkor 750-en eldobom és 400 visszaveszem és akkor most 180 ponttal jobb vagyok...ennyi...
és ha jól számolom 14670-en vagyok nullás 400 db-al (költségekkel együtt) a tegnapi vételek 14585 nullásak (90 pont a költség) az a baj h mindig nő az átlagáram mikor mindegyik körben tudtam volna hozni a 490-es átlagot ehelyett van most 670 (az ugye 180 pont) max ez a 180 pont amire figyelhettem volna...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.