Én megértem a reakciód, mindenki félti a befektetett pénzét természetesen. Van aki írja van aki nem, de ez "közös" érzelmi reakció minden embernél. Idővel lehet kicsit immunis lenni rá, főleg ha nem szükséges a befektett összeg. Ha tényt nézzük, semmivel nem vagy előrébb ha parázol, hasznodra biztos nem válik, ha vettél, várni kell, nem tehetsz mást. Még olyan nagyon nem is esett.
Nekem pl a shortom most ért be, határidő előtt 2 nappal. De zártam, mert már kevés időm van "játszani vele". (tartva egy esetleges pattanástól). Azért mostanában nem épp az a jellemző mollyra hogy esik mint a birka. lejön pár száz pontot majd vissza..
Valóban nem kedvező a kinti hangulat jelenleg!, de ki tudja mi lesz a napokban.
Ebből még bármi lehet, ahogy Kimpa is írta. pattangatások... Pl fej vál alakzat is kialakulhat tesztelve majd az MA50-et ha fordulna kb itt. kb 14550 (addigra).
Olyan ember nem lesz aki megmondja a frankót, mindenkinek csak elvárása/elképzelése van a piacról, és eszerint kereskedik. Vagy bejön vagy nem:)
Én már most nem nyulok bele, de a zárón elgondolkodom ha jó lesz:) szigoruan kb 100 pont nyerőre játszva.
off: (Kimpa - Oti shortot nyitottál korábban? )
Nekem pl a shortom most ért be, határidő előtt 2 nappal. De zártam, mert már kevés időm van "játszani vele". (tartva egy esetleges pattanástól). Azért mostanában nem épp az a jellemző mollyra hogy esik mint a birka. lejön pár száz pontot majd vissza..
Valóban nem kedvező a kinti hangulat jelenleg!, de ki tudja mi lesz a napokban.
Ebből még bármi lehet, ahogy Kimpa is írta. pattangatások... Pl fej vál alakzat is kialakulhat tesztelve majd az MA50-et ha fordulna kb itt. kb 14550 (addigra).
Olyan ember nem lesz aki megmondja a frankót, mindenkinek csak elvárása/elképzelése van a piacról, és eszerint kereskedik. Vagy bejön vagy nem:)
Én már most nem nyulok bele, de a zárón elgondolkodom ha jó lesz:) szigoruan kb 100 pont nyerőre játszva.
off: (Kimpa - Oti shortot nyitottál korábban? )
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.