igen, csak állandóan raknak ki újabb 1000db-os pakkokat 300 környékén, elfogyhatna már... mert már nem tudok többet venni lassan, ha így folytatják :)))))))))
kispangit: Gondolom arra célzott, hogy ilyen érdektelen fostalicska nap mint a mai nemgyakran van.
12:33ig 0.9milliárdos forgalom.... pfü....
Törölt felhasználó2007. 05. 17. 12:32
12:24 Újra tűz alatt az olajtársaságok
ez a rész teccett:
"Az olajtársaságok azt sem értik, miért kellene új finomítókat építsenek, amikor George W. Bush programja szerint 2017-re 20%-kal kívánja mérsékelni a benzinfogyasztást. "
hehe
Q2 k* jó lesz. nemmintha ettöl azt várnám, hogy MOLt majd veszik....
SZVSZ ezzel a 9-es P/E vel a Molunk mellett szerintem csak a rövidtávú likviditásunk veszthetjük, meg kihagyhatunk jó egyéb lehetőségeket persze :)
De mondjuk mivel tavaly májusban megsztam az OTP vétellel a ma délutáni csokipénzem nem fektetném MOL -be.
Ezt kiadhatnák elemzői véleményként, vagy elmondom 10+ÁFA hogyan tőzsdézzek a család tartalékaival c. előadásomon is :)
emelkedés !
londonak innen kéne mennie fel a bollinger szalag közepéröl!
most talán még hezitál!
egy makro lesz 14:30 kor talán addig kivárás utána tüzijáték!
Én azt gondolom, hogy valóban a levegőben van, amire nemcsak a pénzmozgások utalnak, hanem sajnos a nyár is rátehet egy lapáttal.
De!
Míg Európa (pesszimista magyarok, parázó németek) egy része a szokott módon reagálva már most kiszáll a tőzsdéből és a partvonalon pillog, addig amerikában iszonyú a vircsaft és a buli.
Másfél hónapja figyelem az MSFT-t. Teljesen jelentéktelennek tűnt már régóta, de beleláttam magamnak valami kecsegtetőt. De minden józan rövidtávú üzleti megfontolás ellene szólt.
Erre ma Soros György bejelenti, hogy alaposan beszállt.
Ő meg nem arról híres, hogy sorra bukná a bvefektetéseit.
Szóval míg itt mindenki az istencsapást várva kivonja magát, addig odaát teleszájjal habzsolnak.
Szerintem úgy sem akkor jön a rettegett jelentős korrekció, amikor az eget fürkészve biztonságban várjuk.
A pénzünk meg "ktg=0 nagypárnában pihen". (idézet nem tőlem!)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.