A Mol vállalati stratégiájának részeként május elején szerződéseket kötött az olasz Eni társasággal annak csehországi, szlovákiai és romániai leányvállalatainak megvásárlásáról, beleértve az Agip márkanév alatt működő 208 benzinkútból álló kiskereskedelmi hálózatát.
Nagybani shortzárás megy oszti előtt mindenben, ennyi a történet. Lásd tavalyi Otp 5313-ig ment oszi előtt, aztán bezuhant.
Esetleg Mo felminősítése napirendre került ;)
Az egy dolog, hogy feljebb várom, de ez még nem jelenti azt, hogy be is fog következni:). Az utóbbi 1,5 hónapban többször volt nyereségben minimális mértékben minimális időre, aztán mindig gyorsan lezúgott 240-230 alá, és már megelégeltem ezt a ficánkolást, szóval eldöntöttem, hogy kiszórom, amint 10% fölötti hasznot tudok zsebre tenni vele.
Illetve a másik indokom, hogy az utóbbi időben volt egy pár elég komoly mellényúlásom nemcsak Mol certiben(otp, eur/huf), így megelégeltem a dolgot, és egyelőre nem akarok venni, ami van azt is igyekszem kiszórni, amint lehet. Stoppal próbálkoztam, de ezek az amúgy értéktelen szarok olyakat ugranak, hogy ihaj:), pillanatok alatt eléri a stopomat, és utána meg fogom a fejem, hogy annyiért nem is akartam eladni.
2014. május. 20., 16:17 | QUAESTOR
Rövid időn belül 8 százalékot emelkedhet a MOL árfolyama, a napokban kitört a kurzus, meghatározó ellenállás fölé emelkedett a jegyzés, az alakzati célárfolyam 14800 forintra mutat, mely egy-két hónapon belül elérhető lehet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.