Szia, ez alapvetően időtáv kérdése. Az esés sohasem lineáris, az alsóbb szintű fel/le hullámok sorozatából áll, ezen lovagol mindenki, aki napon belül kereskedik. Ez a nagyobb hullámok korrekciója esetén több-száz, akár ezer forintos ingadozásokat jelent fel és le, miközben megyünk lefelé, ezt mérlegeld.
Nagy bevásárlással még várok (holnapra "kaptam" egy 14400 környéki célárat is, elég bizarr), de kisebb pakkokkal "táncolgatok" a tartós bevásárlás előtt.
Szia! Köszönöm hogy jelentkeztél nem szépek a kilátások, a mai Amerikai napon belüli fordulatra gondoltam. Most már nagyon kíváncsi vagyok a holnapra. Gondolom te hold állásponton vagy.
A múlt héten leírtam az álláspontomat, ma még nem végeztem. Idézem:
(#53049) MOL - Mi várható rövid- és középtávon
Értékelés: 0
válasz erre | szerda, 12:01
A tegnap hullámelméleti alapon jelzett céláraim (túl)teljesültek, nagyjából kezd összeállni számomra a kép rövid- és középtávon egyaránt. Az elkövetkező pár nap véglegesíti a forgatókönyvet (a hullámok sohasem hazudnak).
Hosszútáv: most ne erre fókuszáljunk
Középtáv: bevásárlás középtávra még NEM javasolt, az áprilisban indult nagyobbacska hullám
megkezdte a 4. fázisát (LE) gátakat megremegtető 12400 körüli célárral.
Rövid táv (néhány nap): az irány alapvetően LE kisebb felpattanásokkal egy-egy rövidebb
"táncra", de 14600 körüli következő alsó célárral.
A hullámelméletre épülő elemzéseket naponta néhányszor frissítem és ne tekintse senki
készpénznek. Kezelje mindenki józan fenntartásokkal.
Igen. Hát úgy legyen. A ricsi valahogy kezelhetőbb.
De nem dobáljuk, nem remeg a kéz, csak rossz nézni.
A végére ezek az usákok alábbadják magukat, és mintha a forint is kicsit gyengülne...
Minden Bernake beszédének reakcióin fog múlni. Egy biztos, még ha lassú is, de jobb papír a mol, mint könnyelmű vételem, az fhb. Soha többet fhb! (Amint 0 közeli állapotba jutok, szórom ki!)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.