Az a baj, hogy ebben az érzelmes időszakban ki tudja mit hoz a jövő hiába nézegetjük a büvős technika elemzéses varázsgömböt. Ma is mi történt? Kicsit bebebillent amerika és pánik tört ki nálunk (is). aztán most már enyhe plusszban vannak...
Szép estét neked is! Én meg napközben forgolódtam nagyon, de csak nem adtam el. pszichológia, vagy minek mondják:) Abban még van mit tanulnom, már ha azt ugyan lehet.
Na szép jó estét !
Nem voltam gép előtt 3-tól, hazaértem 6-ra és majdnem fordultam is ki az ajtón, hogy megyek a szemészetre. Azt hittem rosszul látok, amikor megnéztem a zárót.
Az OTP-én én is sírtam, hogy nem vettem belőle és kihagytam. :) Ha a mai fejjel vagyok márciusban az összes tőkémet abba fektetem van egy viszonylag biztonságos alapszabály:
Ha egy cég eszetlenül veszi a részvényeit akkor azt venni kell. Ez volt az OTP-vel és az FHB-val is.
én is csak fél éve tőzsdézem, szóval még sokat kell tanulnom. Bár ez az időszak nem éppen jó tanulni, mert olyan mint egy rossz szappanopera, tele van érzelmekkel. :)
Én se vagyok sokkal lejjebrőlm, max együtt sírünk vagy nevetünk mint egy szappanoperában. :)
Ismered a mondást: A lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy kicsit várni kell.
De tréfa nélkül: Szerintem holnap a Mol-t és OTP-t minden valószínűség szerint nyerőben tudod áruba bocsátani. A Syni jelenleg reményhal, talán Q3 gy.j. körül. A többire nincs végigondolt tippem.
Én is még belevettem esésben és jelentősen növeltem pakkomat 14400 körül. Valamiért pozitívan látom a közeljövőt a MOL számára és nem félek a gonosztól. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.