Ja Dettó... :(
Én a zuhanásba is belevettem....
15250,15050, meg az indulónál újra 14900.
Ezt most kiülöm megint csak.
Ricsin dettó, de ott nagyobbat szívtam
Az Otit már nem is mondom.... A mozi után belevettem longba.... A shorton meg csak gondolkodtam 5100tól.....
Egis 20500 és 600
Erre már csak hab a tortán a 960as Syni (Bár már csak 100db van) és 15 unicum 15200ről.
Szóval full lóvéval vagyok mindenhol brutál minuszban.
Ma jó lett volna egy stop....
Mondjuk attól meg egy méretes Ricsi obi óta ódzkodok....
Na de legyünk optimisták és talán holnap lesz egy 1000ft-os szárnyalás a Molynak. Végül is idén volt már rá példa :D
A Gy.j.-re még várunk reggelig, de ha itt még nálunk lenne kereskedés az az érzésem az olaj és Usa láttán hogy 15K fölött lennénk simán.
Persze ezzel ha minden így marad holnapig, és ha a jelentés is tökéletesen semleges, -akkor is a holnapi napra már nem tippelnék.
úgy jártál, mint a viccben az egyszeri fickó, aki váratlanul hazaérve rajtakapta a nejét, mira az:
"Drágám, ha szeretsz, nekem hidj, ne a szemednek!" :)
Hacsak ezen múlik, gratula neki. :)
Nem sok értelmét látom, mert fogalmam sincs mit akar vele mondani. Miért nem írja le inkább? Tudtommal még virtuálisan sem haraptam el senki torkát, ha nem értett velem (vagy mással) egyet. Lehet, hogy csak kipróbálta mi a fene az ott a sarokban. :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.