A longos többség miatt azt kívánom, legyen igazad. Úgy tűnik, mintha én ezt akarnám. Nekem kb. tökmindegy, tippmixelsz te is. Te azt írod,h 40k tart, én azt írom, hogy nem tart.
https://www.youtube.com/watch?v=Hnj_EMDUfjY Kicsit érdekes szám: Ha nem nézed a klippet még jónak is tűnik. tipikus OTP rallyra. a mamik is buliznak már, a fiatalok meg eltűntek.
Semmi idő alatt letehetik 40-alá. Mert a birkák nem fognak bőgni,hanem stoppolni fognak. EMA200 Over. Hetes Over. Napos Over. A bollingerből kiesett, visszapattant, de a lényeg utána van, ha visszatér, képes-e tovább emelkedni, vagy visszanéz az aljára? Az utóbbi, és tolja.
szoktad hasznalni ezt a kifejezest, hogy "gatya a papir", de nem igazan ertem, hogy mit ertesz ez alatt. A bankszektortol varsz keveset? Vagy csak az OTP-tol, mint cegtol? Vagy csak az OTP reszvenytol? Ezt matekra alapozod (csatorna alja, letores) vagy vilaggazdasagi folyamatokra, esetleg a szokasos geopolitikai kockazatokat arazod (haboruk)? Vagy arra utalsz, hogy a legutobbi nyilatkozat megrenditette a bizalmat? Vagy az akviziciok/orosz leany leepitesevel szamolsz? Ne ertsd felre: barmekkora autistanak is tartunk, szerintem kb mind a te velemenyedet tartjuk a legmegalapozottabbnak, de az hogy gatya a papir, nekem nem mond semmit, csak megijedek tole
OTP részvényesek ide!