De ha nem kaszálna nagyot, nem lenne érdemes venni Erste vagy éppen OTP részvényt. Az Erste is nagyot villantott a Q1-Q2-ben. Ebből lesz az extra profit és a növekedés. Amiből mi is profitálunk. Az egész képet egyben kell nézni. Nagyban... YTD 25,48% Certiben 40-50-60-70% Ki miben ül. Engedd el az aprót! :)
Sztem ilyenkor adja el a kereskedő robot, amit addig begyűjtött, hogy fenntartsa a "kereskedést". Adja veszi 25-50-100-250-es pakkokban, ahogy az algoritmus éppen szabályozza.
Vételi árat teszi be 1db-al néha hogy lásd mennyiért venné .... Én jobban örülnék ha ezt lehetne követni diagramon ... így meg kell nyitni az alaptermék diagramját hogy lássuk mikor kell eladni vagy venni ... https://www.portfolio.hu/arfolyam/koteslista/AT0000A3NF26
mármár zöldben voltunk aztán 2 perc alatt visszaverték.... tuti valami nagy eladó van , csak fogyna már el neki.... de nem értem miért a nyári nulla forgalomban akar eladni? miért itt akar eladni? ha engedné akkor pár nap alatt 48 fölött lehetne kb. Nem kell neki a profit ? Bár nagyon beverni se akarják mert 46 alá nem rántják be.
OTP részvényesek ide!