Tavaly november óta már rég nem a régi agresszív portfólióm van. Nagy tőkeáttételű certikkel ez 200-300% lenne csak az idénre. De a FIRE nem arról szól, hogy kockáztatunk :D
Nem az eredményessége lenne a kérdés, hanem, hogy akarja-e :o) Fire után megint a feszkó ?! ....a vagyonadó szint tutira meglenne.... érdekes az lehetne, hogy a sok pénz mozgatása (bef alap 10-20mrd) lassabb-e, illetve, hogy kezelhető-e sz eddigi tapasztalatokkal....érdekes lenne...tuti a fél topic támogatná :)
Lou nem fog ilyen időrablásban résztvenni szvsz, de lehet nem is kell elég ha minden nap beirja venni, eladni :) bár mivel ő áttétesen "kereskedik" fontos a certi tipusa. Amúgy minden signal huszartól ennyit várnék , 1 év után látható mit ér.
Tehat nyulvan eshetunk is akar nap vegere , de az nem a chart miatt lesz most hanem mert trump vagy izrael vagy iran nem tud a seggen ulni magyaran hir jon. (Fed még bekavarhat azert)
Persze csak akkor nem egy hettel voltunk jelentes elott az a multkori hogy zaroban lehuztak azt meg ignorald ott valami mahinacio volt masnap rogton nyitoban visszakorrigalt. Jo hirek is jottek stb a korulmenyeket is nezd .
Láttunk már ilyen reggeli felhúzásokból nap végére 1000+ pontos lecsorgást / lerántást. Ami most nekem egyelőre pozitívnak tűnik, hogy napok óta megjelennek a vevők 46k - nál (ma is benézett alá, de egyből visszatántották), a nyitás nem volt mínuszos a záróhoz képest (bár volt bennem egy elképzelés, hogy a tegnapi zárót is ignorálja és feljebb kezdünk, de végső soron egyből arra a szintre rántották, ahol tegnap nap végén mozgott, szóval relatíve ez is teljesült), illetve, hogy folyamatosan próbálja felfelé áttörni azt a bizonyos buborékot, ami jelenleg még töltve van realizálásokkal, de ha kifogy, akkor pattanhatunk. Igaz, ez lefelé is igaz, így most iránykeresés van, oldalazgatunk. Csak kérdés, hogy meddig, és aztán merre tovább. Szóval, nyugtával dícsérjük a napot...
Jo de neked vannak jobb certijeid is :D (en meg megelegedtem alacsonyabbakkal foleg hogy nem tudok magasabbat venni , de migralok át magasabbra majd ha tudok tl114 et neztem ki most) na meg telekomot jokor vettel (en is akartam csak batortalan voltam de te bator voltal - Lölő utan szabadon) stb nekem meg otp van de most epp gondolkodok merre diverzifikaljak. (Ricsihez ujjal nem nyulok :D)
OTP részvényesek ide!