Én tényleg csodálom, hogy van türelmetek ugyanazokat a felesleges köröket lefutni minden alkalommal. Elsőre úgy tűnt, hogy van remény és megérti? Vagy kicsit lejjebb ad a mellényből? :D
Igazabol csak azert van nullam most a portfoliom kb mert ugye atszalltam magasabb certikbe . De meg talan tl108 at vettem 2025 decemberben. Most tl112 ben ulok. Profit nekem szemmel lathato , kozben darabszam is nőtt . Eves profit varakozasom a kezdeti tőkére 57% minimum. (Ugye ebben a nagy bear trendben)
Az Autonomous Research rukkolt elő a legújabb
értékelésével, amiben 58 667 forintra emelte az OTP 12 havi célárát
54 445 forintról, ez jelenleg a legmagasabb várakozás a részvényre és
27százalékos felértékelődési potenciált jelent.
"Az UBS az eddigi 44 600 forintról 52 900 forintra emelte az OTP részvényeire vonatkozó 12 havi célárát, miközben fenntartotta vételi ajánlását.A keddi 46 040 forintos záróárhoz képest az új célárközel 15 százalékos felértékelődési potenciált jelent."
Ahogyan Nagype megirta - elnézeste ha más tette a poszt után - egyszerre több trend van a piacon, egy hullám is 3 vagy több hullámból áll fel, nem hiába számolják a szörfösök a hullámokat mert tudják a 13, ik lesz a legnagyobb. Vagyis a te elemzeseid melyek szerint esest "vizionálsz" egy hosszutávú trendben a zaj kategoria, lényegtelenek max az állomány nővelésének kisebb áron történő packetjének nővelésére jók. Ha megnézed kik vitatkoznak veled mind longos, ceristák akik hosszú idejű trendekkel foglalkoznak tőkeáttételel és arányosan nagyobb összegekkel. Vagyis te shortod nekik zaj , ahogy neked ők vakok hiszen esik a piac te trendben kereskedsz ők meg "trend" ellen mennek. Mindeköttöknek igaz lehet eggyszerre csak ők minden alkalommal a 13 hullámot várják míg te minden / egy hullám tetején shortba mész . ....
Visszanéztem az előző péntekre 2026.07.03-ra és csütörtökre, de te nem írtal akkor egy kukkot sem, ezért egy nappal előtte sem szólhattál, hacsak nem te vagy ktamaska nick mögöt is, aki valóban írt az rsi-ről.
Az a helyzet, hogy tudatosan hazudsz. Te medvepiacról, trendfordulóról írtál, nem korrekcióról. Nem 44-en visszavételről. Részemről ez elég ahhoz, hogy csak simán átgörgessem a kommentjeidet. További kellemes hazudozást!
"Én akkor vagyok long poziban amikor emelkedő trend van... Ha korrekció van, akkor pedig shot-ban... " Ha ez így van, akkor már tőzsdemilliárdos vagy. Mi értelme közösségi fórumokon verned a rezet?
Keress még tovább vissza... ;) már előző pénteken írtak az RSI-ről ... gondolom addig nem néztél vissza.. Akkor még nem lett volna késő a csúcson eladni hétfőn ... És 44000-en 2 hét múlva visszaszedni ... De látom még most is "okoskodsz"... Még rendesen visszakeresni se tudsz...
Sőt még ennél is több időtáv van... Daytrad-hez nem is részvénnyel hanem Turbó certikkel érdemes beszállni... A közép táv nálam a negyedév... Ott negyedéves jelentések a döntőek. Az éves nálam a hosszú táv... A saját pénzügyi költségvetésemnek része a részvények és a portfólióm éves tisztítása... De minden esetben vannak kivételek... Amit az éves terveket is felülírjak. Pl az olajárrobbanás, vagy a Covid... Akkor nem szabad év évég, vagy akár a Q3-at kivárni...
Csak hasonlítsd össze a 2 szituációt. Az ATH idején pont volt egy belengetett békemegállapodás az USA és Irán között, de leginkább a választások utáni eufória, nagyon pozitív várakozások és FOMO. Emlékeztek, hogy a forint mit csinált már a választás éjszakáján? Na ehhez a hatalmas felhajtóerőhöz hozzá sem lehet mérni a mostani körülményeket. Talán csak az akvi és a várható jelentés híre pozitív, de messze kisebb pozitívum, sokkal kisebb momentum, mint a választás volt. Most a havi forgalom annyi, mint annak a pár napnak a forgalma volt. Ebben a nyári pangásban, az amerikai tőzsde útkeresésében és a geopolitikai bizonytalanságban az is csuda, hogy nincs nagyobb korrekció. Önámítás kitörést várni. Bomba hír kell hozzá, vagy marad a lassú lépcsőmászás. Ami meg is lesz, de most szokás szerint oldalazva , időben korrigálunk egy darabig. Aki akarja, meri, az játssza meg, aki hosszútávon van benne, az meg szeptember végéig ne is törődjön a zajjal.
OTP részvényesek ide!