Tény, Joker olyanokat írt, hogy még én is csak pislogtam, hogy mi van? ? :D Engedjétek el, szar napom volt, de az utóbbi 2 hét meg jó, szóval fel a fejjel ! Én várom a TS KO-t, ezt írtam, és jön is, csak idő kérdése.
De most mit örjöngesz? Teljesen normális piaci napi mozgás , mozgások.. Alanfed évek óta írja az okosságait azt 90 százalékban minimum nem jön be ..Ezt a Jokert nem ismerem de az a tipikus tudálékos mindent levezetek de a végén kiderül csak épp az árfolyammozgásához nem értek típust képviseli az a pár erőszakos szösszenete amit olvastam.. Megint rosszul nézitek amúgy de nem igazán érdekel . Majd 50 felett lesz min elmélkedned újra 👀😂😉
Esett 1,39%-ot... Ez lenne a világvége, meg a Touchdown? Ne nevettess már... :-D Ámúgy én nem emlékszem rá, hogy bárki ilyen alpári módon szídta volna a shortosokat. Szerintem a longosok időnként még örülnek is a shortosoknak... ;-)
Joker 46600-ról megírta, hogy Touchdown, esett bő 2000-et,de nem 46600-on is csak venni kellett volna ,mert LONG trend Alanfed ma megírta, hogy Touchdown, esni fog, és lám neki is igaza lett. Én meg kaptam 6 negatívot, 0 pozitív mellett, mert ki mertem jelenteni, hogy ti vagyok az elfogultak, ez a papír CSAK emelkedni tud! Aztán ha mégis esik, ,a shortos szemét ku...va anyját, szar szemét shortos g...cik, megérdemlenék hogy... Mindenki aki azt írja, hogy esni fog, el van hajtva a picsába, de tényleg, ezért jó ez a fórum. El kell űzni a negatív gondolokat, mert csak a sarki fény, meg a zöld íjász, aki fellövi magát 50k-ra! Hát lőjje! Szevasztok!
Hát mi volt ez a mai... Reggel gyönyörű felpattanás, aztán nem volt nagyon időm figyelni. Erre bumm... Hétvégén szőke herceg benyöghetne valami biztatót.
Az Unicredites szarkavarás miatt ilyen. Több tízezer certit adtam el 38,5-nél , szerencsére, utána jött a tegnapi -5,5%. Újra tankoltam de ma eladtam belőle. Nem volt túl meggyőző. Arany ezüst van, lassan fordulni fognak. Hiába a 100 dolláros olaj, már nem verték be őket. Ez nálam az erő jele.
Ugyanígy vannak sokan az OTPvel mint a Mollal. Ott ment a sírás 3900-nál . Akkor írtam be —tartás van.. most itt megy a sírás— tartás van ennyi . Kisebb hullámokkal lehet játszani mellette aki akar…
Olaj kozben tovabb esik . Jovohet a ho zaras miatt lesz erdekes utana viszont szerintem massziv emelkedes lesz. Nem tudom mi volt ez a mai nap …. De inkabb mahinacio tekintve minden emelkedik
Tegnapi 2626 os mtel vétel eddig jónak bizonyult. De a meghagyott molok sem állnak rosszul. Commerzbe belecsíptem 36.8 nál. Jobb lett volna mégis tegnap. Hisztérikus, agresszív bankpapír. Atany ezüst nem esnek a megadott szintek alá. 4000 és 57 usd értékek. Btc t viszont elpicsázták a topic szóhasználatát követve.
OTP részvényesek ide!