Én most az Equilort nézegetem ott is minden elérhető. Nem fognak csinálni szolgáltatót a Bétre nem éri meg a külföldi részvényekkel termékekkel meg sokan foglalkoznak de van sok sokkal jobb olcsobb külföldi szolgáltató. Csak Bétre nem éri meg.
A legtöbb szolgáltatónál már nincs. Erstén kívül talán még otp. Sokan nem ismerik a terméket. Igen,Random jó volt. Mind az asztali mind a mobil verzió. Jó lenne,egy újabb fapados szolgáltató!
Régi szép idők! A hati forgalom visszaesés okát egyszerűen nem értem,ahogy a kötési díj emelését sem.A Random legjobb szolgáltató és ügyfélkezelő társaság volt,mióta tőzsdézek'/'92/.Nagy kár,hogy csak az ügyfélkört vették át,az elveit nem,de szerencsére akik az ügyfélszolgálatról átkerültek megtartották jó hozzáállásukat az ügyfelekhez.Respekt!
Nem a kötési dijakkal van a gond hanem az ERSTE egy fasiszta szemét bank! Nekem jogtalanul több alap letétet számoltak fel bux hatinál. Be is fényképeztem ... és ha nem zártam volna likvidálnak. elismerték hiba volt a rendszerben de nem tudják mitől viszont szerintük nem buktam mert vissza tudom venni olcsóbban..... meg a jó édes anyukájukat azt !!!!
Az az érdekes hogy ha te 100 misiert napira kötsz a máaodik napon nem hiv az erste akkor neked kene hivni. Mert erre 1 nap utan a kh 0.24 et add , megállapodással 0.21-0.22-töt alsó hangon. Null szamlavez díjall 0 állomány dijjal. Plusz a kh nal a day trade utolagos jóváírassal ha tényleg napon belul zársz 50% -os kedvezményt kapsz. Ami 0.12-0.11% . És ha már 100 misivel nyitogatsz kb ennél jobb értékek is elérhetők mindkető cégnél.
...természetesen....én is szívesen adózok a nyereségből :) ...csak, hogy nem mindegy, hogy anno a Randomos- 0,1% (*2 vétel - eladás) -al mozgatsz 100M-et avagy 0,35*2=0,7%-al....ez utóbbi eleve "lehetetlenné"/nem megérővé teszi a napizást...(hiszen a mozgás mértéke kb. ennyi egy 'átlagos' napon....100M tőkemozgatás mellett marad tehát a sávozás....(kivéve a "drámai" napokat.)... ezzel egyébként pont a tőkeerős kisbüfiket "nem serkentik" a napi kötésekre....ami egyébként üzletileg is az érdekük lenne....de ez már az ő filozófiájuk.... :o)
Hmm ez nem olyan dolog ami minket erdekel. Vagy igen? Usa bankok jol mentek tegnap majd visszahuztak oket de zoldben zartak. Kerdescerdemes e emiatt realizalni legalabb reszben , majd visszavenni? (Mar ha esik annyit egyaltalan ugye)
Mint általában a kereskedés,alkupozíción nyugszik, a tőzsdei kereskedelem költség oldala is.Egyezkedni,alkudni itt is lehet,csak sajnos nem a kisbefektetők/kisbüfi/kategóriában.A szolgáltatások színvonala miatt ma a 0.2% is túlértékelt lenne.Persze ha a jutalék havi mértéke a milliós tételt érné el,gondolom a 0.35%-nál lehetne kedvezőbb értéket elérni.Alapvetően én költség-hozam kategóriában üzletelek.Ha a nyereség eléri a költség/jutalék 8x-s mennyiségét zárom a pozit.Éves mértékben ha a tőkére vetített kamatmennyiség meghaladja a 15%-t eredményesnek tekintem az évet.Szívesen adózok a NAV-nak 6-7 számjegyű összeget,+a TBSZ kezelhető.MINDENKI SAJÁT TETTEIÉRT felelős.Nem kell senkire rátolni a hibáinkat.Alkupozícióba kell kerülni és nem hőbörögni.Eredményes üzletelést mindenkinek!
Íme a német szöveg pontos, magyar fordítása:**Investing.com – Az ázsiai részvénypiacok jelentősen gyengültek pénteken, a veszteségeket a dél-koreai és a japán tőzsdék vezették. A befektetők profitot realizáltak a legutóbbi technológiai rali után, miután az Apple Inc (NASDAQ:AAPL) áremeléseket jelentett be a növekvő csipköltségek kompenzálására, ami újabb aggodalmakat váltott ki a mesterséges intelligencia (MI) szektor értékeltségeivel kapcsolatban.****A régiós gyengülés a Wall Street gyengébb iránymutatását követte, ahol a Nasdaq 100 nem tudta megtartani kezdeti nyereségét. Ezeket kezdetben a Micron Technology Inc (NASDAQ:MU) pozitív gyorsjelentése hajtotta fel, mielőtt az Apple részvényei több mint 6%-ot zuhantak. A Nasdaq 100 határidős jegyzései (futures) körülbelül 0,8%-kal, míg az S&P 500 határidős mutatói 0,4%-kal estek vissza, mivel a befektetők a negyedév végéhez közeledve tovább csökkentették kitettségüket a technológiai részvényekben.**
,.....Khm..... ;o) Nagy tanulságok ideje volt az..... de a Covidra és 2022-re így könnyebb volt reagálni ... A BUX hati jó csak a kötési díjak a kulcs.....kérdés megkapod-e automatikusan...nekem anno nem adták meg 0,35%-al meg nem éri meg...
OTP részvényesek ide!