Még jó hogy hoztam magammal laptopot is...azon le tudtam kereskedni a nyitó utáni felhúzást...amim volt kiszortam, ha visszakorrigál talán beleveszek, de nem nagyon látok nagy vételi erőt Otp-ben...nagy még a bizonytalanság így kivárás lehet ...
Nem rég lepontoztak amikor azt írtam, hogy amíg nem fáj nekik ezt a szart nem fogják javítani. Érsd Erste kereskedési rendszert. De hát anno a felvásárolt céget is síratta mindenki pedig annak a ker rendszere még inkább egy hulladék volt.
Nézd ma ő az "elnök" és ez bőven fedez a hátra lévő időre mindent. Vagyis ő max egy terrorista löheti le a rendszer nem, de a gyerekei, avejét. J.D ettőlmég a végén elkaphatja a SEC , FBI , meg mit tudom én milyen ismert és ismetetlen 3, 4,5 betűs szervezet.
Huh, ez meg borzasztobb mint gondoltam. Milliardos forgalmat kezelo API/rendszer es nem tud rola, hogy nem mukodik. Ez sok mindent elarul a hozzaallasukrol. Nagyon szomoru, mert mint bankkal az erste-vel nincs gondom (20+ evig voltam ugyfeluk, kiemeltkent is), a george is szerintem egy kiemelkedo app a tobbi kozott. de ahogyan az ertekpapir webes szamlaszolgaltatasokat uzemeltetik, az botranyos.
Akkor bocsi, félreértettem. Az új webes felület is le van rohadva, a kettő együtt megy én úgy gondolom, sajna nem túl esélyes, hogy visszahozzák a régi appot, max marad a régi webfelület telórol is addig... :\
OTP részvényesek ide!