Mert este trump rosszat almodott es igy erezte mondenkepp meg kell osztania az epito jellegu agymeneset. Remelhetoleg iranban el se olvassak aztan beke lesz
természetesen trumpnak be kellett szólnia pár nagyon értelmes szót.... szétbombázunk mindent ha nem lesz deal .... ugye ez sokat hozzátesz a BÉKE folyamatokhoz....
ha megnézed, 3 órája szakadt bea z olaj 98-ról 89-re. ami most 95-95.5 tehát kb. totál nem logikus. 1 hajó... igen, többi áthalad? Nem halad? ki tudja? senki? mi van? hír blokád..:)
ha nem lesz beszakadás, simán visszajön idővel 45000re. Bár inkább nem írok semmit, mert a végén emiatt tartod, és akkor én leszek a bűnös, hogy ilyet mertem írni.
Igen, korábbi vételem.! 2-3 hete vettem? Kb. Shortbol long, majd beragadás. De tudom hogy itt se lesz béke, végre feljöttünk így reméle egy napig iráb befogja a száját! És utána lejjebb nézhetek beszálót! Vagy egy 125 usd-os olajnál shortot. Jo megerzes volt az is. Onnan kellett volna shortolni
A 43600-43700: az a korábbi vétel? Amit tanulj meg, nincs emelkedés pici korrekciók nélkül. Ideálisan 1h -4h közepet tartja, és lépked felfele. Ha jobban belegondolsz, a fél világ kereskedi az olajat, beszakadt konkrétan tegnap még 105 volt, ma 89. értelemszerűen short pozija is volt a fél világnak, akik kaptak az alkalmon, és elkezdtek zárni. A többiek meg várták azt a pillanatot, amikor egy erős M5 mellézöldül a másiknak,: LONG vételi jel van, és repültek a zöld sarki fénnyel simán a visszapattanás erejéből 50%-ot. 99-89 Felezd meg 95-96, eddig jött, majd 94. OTP 42500-44000 1500, megfelezed 750 43250. Én azt írtam, vagy számít, vagy nem, tippmix ilyenkor, technikailag a kitörés 43100 körültől él, a long határ, ez az a pont, amit a Tisza nyitás után átbillentették. Napon belül 43100>42100>44600. Ha marad a long trend, ez az iráni csetepaté tényleg enyhül, akkor csak egy napon belüli korrekciónak minősül a mostani 44>43000 irányú akármi. Aztán vagy-vagy. Attól függ. Ha Irán bemondja, hogy elsüllyesztették az összes USA blokádhajót, akkor fogja mindenki az ingjét és gatyáját, jön a 41k alá szakadás, erőből.
Szerintem nem lesz hosszú menetelés amint jön iráni válasz könnyen megyünk lefele. Tehát 43.700 nem allitotta meg. 44.000-ig ment. Most 43.300. Ez a 44k mit jelentett? Milyen szint nyílt meg? Pont nem voltam gép előtt. 43.600-700 tól van tl114-em. Viszont én itt kilépnék. De remélem hogy visszafordul 😭
OTP részvényesek ide!