Miért kellene emelkedni? Megmarad a határkerítés. Ugyanúgy ellenzi Ukrajna csatlakozását, főleg a gyorsított csatlakozást, Fico : "viszem tovább Orbán vétóját", pedig azt hitték Orbán nélkül, majd pitizni fog, hogy "mégse". Közben már 3-4-5 további állam beállt Fico mögé. Megmarad a rezsicsökkentés. Megmarad a családtámogatás. > Igen, megmarad a bankadó is, szarból nem lehet várat építeni, ha minden kiadást megtartok, bevételt sem szabad elengedni. Szerintem sokan erre számítottak: SPEKULÁCIÓ, hogy ez lesz az első lépése. Hát tévedtek. Barátság kőolajvezeték: földrajzi adottságunkból adódóan: marad. Taktikai vagy milyen mutyi kőolajtartalék 20%-on, ha elfogy, lehet egymást baltázni a benzinkúton, kinek jut üzemanyag, kinek nem. MOL: Az ellátás biztosított, de honnan és meddig? Mit látsz, ami indokolja a választások utáni +90 és +60MRD forgalmat? Blackrock tolt 1-2 napos Buy gombot, Lou70 írta, jön a kijózanodás, HA csökken a forgalom: akkor roló. Én "csak" 43100-at írtam, 44750-ről, 2 nap is, te meg 2 nap is: na pihi, jöhet a zöldülés, fától az erdőt. SRV: majd jó lesz beállni a hulló kések alá, hátha tartják, vagy csak arra lesz elég, hogy ne -2% legyen a napi rotty, hanem csak -1%. Azé SRV párti Kis sanyibának is jó ötletei vannak +30% után srv-zni, csak ők lehetnek ekkora balfékek. Ilyet ki a jóisten szavaz meg? 35k-ért a kutyának, de még neked se kellett, nem voltál bátor pilóta, most meg azt írod a többieknek, zöldülés jön, aztán 2 napja esik. Az éremnek 2 oldala vna: 35000+8000 = 43000 esett 2700, összvissz, még a 20%-át se az emelkedésnek. Kérdezhetnéd, hol áll meg? Az előbb leírtam, ha 43100 rotty 42100 borítékolható, előbb kár is longolni, ezt te magad is leírtad tegnap? tegnapelőtt? TozsdeMan: 44k: "lehet beveszek" kár volt, ha belevett.
akkor most mit gondolsz? ma már csak fel? sajnos nem zártam a shortom már a nyereségem mai oda. ugye en hülye többet akartam és én is 42.500-at valoszinűsítette. és már 640 hihetetlen. akkor most mi lesz?
ktamask
csütörtök, 12:23
Előzmény:
Lou70
Pont ezt írtam reggel, hogy érdekes "Ívben" próbálják szinten tartani az emelkedő aljakat. 4h-t
rajzoltam, ott ez nem tűnik fel, ha megnézitek a napost, akkor a
tegnapi nap lehet egy fej váll jobb vállról indított "inverz kalapács". Ma csinált egy visszatesztet, jönnek-e vevők, nem jöttek, öntés. Amit írtam 43700 alatt keresném a támaszt, 43500-43600, már ezt is benyalta. Shortos viszi magával a stopot, mert bármikor jöhet egy fordulat. Első körben 43100-nál van egy kitörési pont. Utána talán 42700 és 42200 Ha a 42200 is törik, "szigetforduló", zakós nyitás 41100 alatt? Hétfőn, talán. "Ne igyunk előre a medve bőrére", jó funda, jó gyj, jó hírek. Trump bármikor letérdel, béke-béke-béke. + 2 rakéta. Halad.
Pedig, tudtommal nekünk nincs NER felé fizetési kötelezettségeink! Jó ég tudja mi van a színfalak mögött! Varga is találkozott Kármán Andrással és teljes egyetértés volt közöttük minden kérdésben.
" 2026. december 31. napjáig mindösszesen 60 milliárd forintnak megfelelő összegben jogosult saját részvényt visszavásárolni .... .... annyi OTP-részvényt vásárolhat az igazgatóság, hogy a társaság birtokában lévő állomány egyetlen időpillanatban sem haladhatja meg a 70 millió darabot." https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2026/04/otp-jegybank-engedely-sajat-reszveny-vasarlas
arra van felhatalmazása, de egyelőre 60 milliárdra van engedélye és ez a 60 milliárd be is van jegyezve. Szóval röviden 60 milliárdanként kér mondjuk engedélyt egészen 2800 milliárdos keretig. Utána újratervezés ! :D Bár ez nem most lesz még.
OTP részvényesek ide!